Ilmalämpöpumppujen vaihtopäivät 6.2.-1.3.2024

Onko edessäsi nyt se hetki, kun vanha ilmalämpöpumppu ei enää toimi kuten parhaimpina vuosinaan? Kotisi seinällä olevaa, kenties vielä hieman toimivaa mutta ei kunnolla lämmittävää ilmalämpöpumppua ei ole tullut vaihdettua uuteen. Ei huolta – nyt on se hetki! On aika päivittää ilmalämpöpumppu uuteen. Ja meillä on sinulle tarjous.

Ilmalämpöpumppujen vaihtokampanja

Uusi ilmalämpöpumppu tuo kotiisi raikkaan tuulahduksen mukavuutta ja parantaa energiatehokkuutta. Uudet ilmalämpöpumput ovat lähtökohtaisesti energiatehokkaampia ja sisältävät sellaisia paranneltuja ominaisuuksia, joita vanhasta ilmalämpöpumpusta ei löydy.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpuilla parasta energiatehokkuutta

Ikääntyneen ilmalämpöpumpun tehot eivät välttämättä enää riitä etenkään talvipakkasilla, eikä korjaaminen tai huoltaminen ikääntyneen laitteen kohdalla aina ole kannattavaa. Vanhan ja tehottoman ilmalämpöpumpun vaihtaminen uuteen tekee huomattavan eron kodin energiatehokkuuteen ja ilmankiertoon. Nyt on sopiva hetki laittaa ilmalämpöpumppuasiat kuntoon, sillä meillä on menossa nyt ilmalämpöpumppujen vaihtokampanja!

Kun vaihdat vanhan – hieman vielä toimivan tai jo toimimattoman ilmalämpöpumppusi meillä uuteen 1.3.2024 mennessä, saat hinnasta 200 euron alennuksen. Ja viemme vanhan laitteesi halutessasi pois. Esimerkiksi kuvassa olevan Mitsubishi Electric LN25 ilmalämpöpumpun hinta asennettuna on normaalisti 2390 €, niin kampanjan mukaisesti saat sen nyt hintaan 2190 €.

Miksi ostaa ilmalämpöpumppu juuri meiltä?

Meiltä saat luotettavasti ja testatusti laadukkaat ja kestävät ilmalämpöpumput. Olemme Pohjoismaiden suurimman maahantuojan Scanofficen valtuuttama Scanoffice-Pro jälleenmyyjä-liike ja toimitamme sinulle maailman johtavan lämpöpumppuvalmistajan Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput avaimet käteen-asennettuna ja huolehdimme myös jälkipalveluista. Autamme sinua parhaan ilmalämpöpumpun valitsemisessa ja tarjoamme huolenpitoa tuotteen koko elinkaaren ajan, yhteistyössä maahantuojan kanssa. Opastamme sinut laitteen käyttöön ja olemme tukenasi myös asennuksen jälkeen, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan ilmalämpöpumppusi hyödyistä.

Tutustu rohkeasti valikoimaamme ja pyydä tarjous sinulle sopivasta ilmalämpöpumpusta. Autamme myös mielellämme kaikissa mieleen tulevissa kysymyksissä!

Ota yhteyttä: 0400184328 /myymälä tai 0405108906 /Teemu tai: info@vilart.fi

Kampanja-aika 6.2.-1.3.2024.