Mittatilaustyö vai valmiiksi suunniteltu konttiratkaisu?

Konttien suunnittelu alkaa piirustusten pohjalta
Mittatilauskonttien valmistus alkaa suunnitelman pohjalta

 

 

 

 

 

 

 

Mittatilauskonttien valmistuksessa meillä on ollut johtavana ajatuksena se, että voidaan valmistaa asiakkaalle juuri sellainen kokonaisuus ja tilaratkaisu, jonka hän tarvitsee. Mittatilauskonttien valmistustyö aloitetaankin asiakkaan kanssa yhdessä kartoittamalla ja keskustelemalla minkälainen ja minkäkokoinen kontti tulisi kysymykseen. Kartoituskeskustelun jälkeen pääsemmekin suunnittelutyön pariin eli piirrämme – toimitusjohtajamme Teemu suunnitelee ja laatii – pohjapiirustuksen valmiiksi ja lähetämme asiakkaalle luonnoksen sekä tarjouksen. Tilauksen varmistamisen jälkeen alammekin kontin valmistuspuuhiin ja kontti on valmis sovitussa ajassa.

Mittatilauskontteja olemme valmistaneet vuosien mittaan useita erilaisia ja kuvia sekä tietoja valmiista kokonaisuuksista voit katsoa lisää täältä. Useimmiten kuvat valmiista konteista helpottavat oman kontin suunnittelua sekä lopullisen ostopäätöksen tekemistä.

Kokonaan alusta asti räätälöidyn ja suunnitellun mittatilauskonttityön rinnalle haluamme nyt tuoda valmiiksi suunnitellun tilaratkaisun, joka kantaa nimeä ”Etätyökontti”. Valmiiksi suunniteltu etätyökontti / parakki syntyi ajatuksesta: koska tiedetään ja osataan valmistaa laadukas ja toimiva tila, niin lähdetään suunnittelemaan valmiiksi sellainen. Valmiiksi suunniteltu tilaratkaisu säästää aikaa ja päänvaivaa – se on suunniteltu valmiiksi ja sen voi tilata meiltä heti sellaisenaan. Toki asiakas saa tässäkin tapauksessa vaikuttaa siihen, minkälainen kontista tulee: minkä kokoinen tila tarvitaan, minkälaiset varustelut ja materiaalit laitetaan, miten ikkunat ja ovet halutaan ja minkälaiseen ulkoasuun päädytään – vain mielikuvitus on rajana!

Etätyökontti-mallin päädyimme suunnittelemaan, koska haluamme tehdä mittatilauskontin hankkimisesta vieläkin vaivattomampaa ja monipuolisempaa. Etätyökontti syntyi ajatuksesta tuoda kotona työskentelyyn uutta inspiraatiota, sävyä ja rytmiä! Etätyö sekä etäopiskelu on vallitsevien olosuhteiden vuoksi tullut osaksi niin monen ihmisen arkipäivää ja kotitoimistoja onkin syntynyt monien kotien olohuoneisiin, keittiönurkkauksiin tai vierashuoneisiin eikä kodin muuta elämää voi kokonaan sulkea pois ympäriltä.  Kuinka upeaa olisikaan ajatus siitä, että töihin voisi lähteä työpäivän ajaksi menemättä kuitenkaan työpaikalle! Ratkaisu ja vastaus tähän olisi etätyökontti omalla pihamaalla.

Etätyökontti taipuu moneksi: siinä on tilaa toimistolle, halutessa wc ja suihku sekä pieni keittiönurkkaus. Valmiiksi lämpö- ja vesieristettynä kaikkine käyttömukavuuksineen se soveltuu etätyötoimiston lisäksi myös vaikka vierasmajaksi tai virkistystilaksi. Liikuteltavuutensa ansiosta se on täysin siirrettävissä. Kontti on täysin käyttövalmis; tarvitset vain paikan mistä otat sähkön, veden ja viemäröinnin.

Tässä valmiiksi suunnitellussa Etätyö-toimistokonttimallissa on pituutta 7 metriä ja leveyttä 3,2 metriä, korkeus on 2,6 metriä ja neliöitä yhteensä 20,4. Sisätiloista löytyy pieni keittiönurkkaus ja wc- suihkulla. Lämmitys hoituu patterilla sekä ilmalämpöpumpulla. Ilmalämpöpumppu tuo myös mukavaa viileyttä kesäkuumiin päiviin ja raikastaa sisäilmaa. Katossa on vesitiivis peltikate ja seinien ulkovuoraus tehdään hirsipaneeleilla, lisäksi löytyy lukollinen ulko-ovi ja ikkunat.

Mittatilauskonttien valmistus voidaan aloittaa täysin ”puhtaalta pöydältä” räätälöiden asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan tai valmistaa valmiin suunnitelman pohjalta. Molemmissa tapauksissa sinulla on vapaus valita itsellesi juuri sellainen kokonaisuus kuin haluat – vain mielikuvitus on rajana!

Etätyökontin piirustukset pdf:nä: Toimistokontti

Kysy lisää ja pyydä meiltä tarjous, niin katsotaan juuri sinulle parhaiten sopiva ratkaisu!