Kioski- ja myyntikontit

Kioski- ja myyntikontit

Kioski- ja myyntikontit/kärryt ovat elintarviketiloja, jotka on varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla ja ikkunalla/luukulla. Konteissa on valmiit sähköasennukset ja valaistukset, jotka tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen. Kontti on lämpöeristetty.

Käyttökohteet: Kontteja voidaan käyttää myymälöiden tai alkutuottajien myyntitiloihin esim. jäätelökioskit sekä grillikioskit ym…. Siirrettävyytensä ansiosta ne ovat hyvä ratkaisu erilaisten konserttien, messujen tai muiden tapahtumien myyntipaikoiksi. Valmistamme kontteja/kärryjä mittatilaustyönä, eli saat juuri sellaisen kontin kuin tarvitset.

Konttien rakenne: Kylmä- ja pakastekontit on valmistettu 50mm:n polyuretaanielementeistä, metallirunkoon 160*160. Sisälattia on pinnoitettu 18mm:n vanerilla, joka voidaan päällystää myös elintarvike tiloihin soveltuvalla epoksipinnoitteilla. Kontit voidaan rakentaa joko siirtolava-alustan päälle, trukilla nostettavaksi tai nostokorvilla joka mahdollistaa helpon siirrettävyyden. Konteissa on vesikatto ja kontit ovat lämpöeristettyjä.

Myyntiluukut valmistetaan metallirunkoon, jossa tiivisteet. Lisävarustuksia esim: liukulasit, markiisi, alumiinirullari (murtosuoja) ja vaikka grilli/jäätelö kalusteineen.

Esimerkkimalli siirrettävästä luukullisesta myyntikontista: Kioskikonttiluonnos 2021

Kuljetukset nosturiautolla ympäri Suomen.

Kuvia kioski- ja myyntikonteistamme

Valmistamme kaikki kontit mittojenne mukaan,
pyydä tarjous täältä.