Kioski- ja myyntikontit

Kioski- ja myyntikontit

Kioski- ja myyntikontit/kärryt ovat elintarviketiloja, jotka on varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla ja ikkunalla/luukulla. Konteissa on valmiit sähköasennukset ja valaistukset, jotka tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen. Kontti on myös lämpöeristetty, joten sitä voidaan käyttää ympäri vuoden säästä riippumatta. Lisävarusteisiin kuuluva ilmalämpöpumppu tuo lisämukavuutta kesähelteisiin sekä talvipakkasiin, ja liikuteltavuutensa ansiosta kontteja voi käyttää milloin ja missä vain.

Käyttökohteet: Kontteja voidaan käyttää myymälöiden tai alkutuottajien myyntitiloina esim. jäätelökioskit, grillikioskit, torikahvilat ym…. Siirrettävyytensä ansiosta ne ovat hyvä ratkaisu erilaisten konserttien, messujen tai muiden tapahtumien myyntipaikoiksi. Valmistamme kaikki kontit/kärryt mittatilaustyönä,  eli saat juuri sellaisen tilan kuin tarvitset.

Konttien rakenne: Kontit on valmistettu 50mm:n polyuretaanielementeistä, metallirunkoon 160*160. Sisälattia on pinnoitettu 18mm:n vanerilla, joka voidaan päällystää myös elintarviketiloihin soveltuvalla epoksipinnoitteilla. Kontit voidaan rakentaa joko siirtolava-alustan päälle, trukilla nostettavaksi tai nostokorvilla, mikä mahdollistaa helpon siirrettävyyden. Konteissa on vesikatto ja kontit ovat lämpöeristettyjä. Myyntiluukut valmistetaan metallirunkoon. Lisävarustuksia esim.: liukulasit, markiisi, alumiinirullari (murtosuoja), kalusteet, ilmalämpöpumppu…

Kuljetukset nosturiautolla ympäri Suomen.

Mallipohjapiirustus siirrettävästä luukullisesta myyntikontista: Kioskikonttiluonnos 2021

Uusimpia projektejamme

Kioskikontti, pihakioski, Huutokauppa Palsanmäki kesä 2021

Katso Suomen huutokauppakeisarin jaksosta 5, miltä kioskikontti näyttää ja millaiseksi Markku kioskia tuunailee.

Sotilaskotikontti Rovajärven varuskunta syksy 2021

Sotilaskotikontti toteutettiin pilottityönä yhteistyössä Rovajärven varuskunnan kanssa. Kontti suunniteltiin ja toteutettiin yhdessä tilaajan kanssa, täysin mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Projektissa käytimme apuna paikallisten yritysten osaamista ja ammattitaitoa; mm. teippaukset, ikkunat ja myymäläkalusteet teetettiin somerolaisilla yrityksillä. Lopputulos oli juuri se mitä halusimme ja toivoimme – sekä valmistaja että tilaaja olivat suuresti tyytyväisiä! Ensimmäinen liikuteltava sotilaskotikontti Suomessa. Tästä on hyvä jatkaa.

Muita kuvia kioski- ja myyntikonteista

Valmistamme kaikki kontit mittojenne mukaan,
soita 0405108906 tai pyydä tarjous täältä.

 

TUKESIN HYVÄKSYMÄ KYLMÄLAITELIIKE
LUPANUMERO 4718/91/2011.
SÄHKÖPÄTEVYYS LUPANUMERO 19146.
SULPUN JÄSENLIIKE VUODESTA 2007.
VASTUUVAKUUTUKSET OP-POHJOLA.
RALA-PÄTEVYYS 2021.