Kioski- ja myyntikontit

Kioski- ja myyntikontit

Kioski- ja myyntikontit/kärryt ovat elintarviketiloja, jotka on varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla ja ikkunalla/luukulla. Konteissa on valmiit sähköasennukset ja valaistukset, jotka tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen. Kontti on myös lämpöeristetty, joten sitä voidaan käyttää ympäri vuoden säästä riippumatta. Lisävarusteisiin kuuluva ilmalämpöpumppu tuo lisämukavuutta kesähelteisiin sekä talvipakkasiin, ja liikuteltavuutensa ansiosta kontteja voi käyttää milloin ja missä vain.

Käyttökohteet: Kontteja voidaan käyttää myymälöiden tai alkutuottajien myyntitiloina esim. jäätelökioskit, grillikioskit, torikahvilat ym…. Siirrettävyytensä ansiosta ne ovat hyvä ratkaisu erilaisten konserttien, messujen tai muiden tapahtumien myyntipaikoiksi. Valmistamme kontteja/kärryjä mittatilaustyönä,  eli saat juuri sellaisen tilan kuin tarvitset.

Konttien rakenne: Kontit on valmistettu 50mm:n polyuretaanielementeistä, metallirunkoon 160*160. Sisälattia on pinnoitettu 18mm:n vanerilla, joka voidaan päällystää myös elintarviketiloihin soveltuvalla epoksipinnoitteilla. Kontit voidaan rakentaa joko siirtolava-alustan päälle, trukilla nostettavaksi tai nostokorvilla, mikä mahdollistaa helpon siirrettävyyden. Konteissa on vesikatto ja kontit ovat lämpöeristettyjä. Myyntiluukut valmistetaan metallirunkoon. Lisävarustuksia esim: liukulasit, markiisi, alumiinirullari (murtosuoja), kalusteet, ilmalämpöpumppu…

Mallipohjapiirustus siirrettävästä luukullisesta myyntikontista: Kioskikonttiluonnos 2021

Kuljetukset nosturiautolla ympäri Suomen.

Kuvia kioski- ja myyntikonteista

Valmistamme kaikki kontit mittojenne mukaan,
soita 0405108906 tai pyydä tarjous täältä.

 

TUKESIN HYVÄKSYMÄ KYLMÄLAITELIIKE
LUPANUMERO 4718/91/2011.
SÄHKÖPÄTEVYYS LUPANUMERO 19146.
SULPUN JÄSENLIIKE VUODESTA 2007.
VASTUUVAKUUTUKSET OP-POHJOLA.
RALA-PÄTEVYYS 2021.