Laitetilakontit

Laitetilakontit / -kojut

Laitetilakontit ovat mittatilaustyönä valmistettuja erilaisia sähkölaitetiloja ja suojarakennelmia, esimerkiksi suurten tuotantolaitosten ja teleoperaattoreiden käyttöön sekä junaratojen varteen suojaamaan junaliikenteen tärkeitä turvajärjestelmiä. Laitetilakontti on tarkoitettu suojaksi operaattoreille ja muille toimijoille, jotka tarvitsevat laitetilan omien verkkojen ja tietoliikenteen toiminnan turvaamiseen. Voimme varustaa laitetilakontit täysin käyttövalmiiksi tai asiakas hoitaa varustelun.

Käyttökohteet: Laitetilakontteja voidaan käyttää siellä, missä tarvitaan ylimääräistä tilaa ja laitesuojausta nimensä mukaan laitteiden suojatilaksi esimerkiksi junaratojen, sähköverkkolinjojen tai datalinkkimastojen yhteyteen. Laitetilakontit varustetaan siten, että niiden käyttö vastaa kaikkia teknisiä vaatimuksia. Ilkivallansuojaverkko ympärillä, erillisellä lukollisella ovella varustettuna suojaa konttia töhrimiseltä, graffiteilta tai muulta ilkivallalta. Siirrettävyytensä ansiosta ne ovat hyvä ratkaisu myös tilapäiseen tarpeeseen. Laitetilakontit ovat mittatilaustyönä valmistettuja eli saat juuri sellaisen suojatilan kuin tarvitset.

Konttien rakenne: Kontit on valmistettu pääsääntöisesti 100mm villa- tai polyuretaanielementeistä 160*160 metallirunkoon, mutta käytämme tarvittaessa myös puuta. Ulkoseinät voimme päällystää periaatteessa millä kestävällä materiaalilla tahansa. Esimerkkinä alla olevissa kuvissa täysbetonielementeistä valmistetut sekä rustiikkisella ruosteteräksellä ja junankuvapaneeleilla päällystetyt uutta arkkitehtuurista estetiikkaa ilmentävät laitetilakontit  Väylävirastolle. Lue näistä lisää https://vayla.fi/-/tasoristeysvaroituslaitosten-kojuissa-uutta-arkkitehtuuria

Sisälattia on pinnoitettu 18mm:n vanerilla, joka voidaan päällystää esimerkiksi muovimatolla tai laminaatilla, omien mieltymysten tai toiveiden mukaan. Kontit rakennetaan joko siirtolava-alustan päälle, trukilla nostettavaksi tai nostokorvilla, mikä mahdollistaa helpon siirrettävyyden. Konteissa on myös vesikatto.

Tehtaamme sijaitsee Somerolla.

Kuljetukset nosturiautoilla ympäri Suomea.

Kuvia valmistamistamme laitetiloista

 

Valmistamme kontit mittojenne mukaan,
soita 0405108906 tai pyydä tarjous täältä. 

 

TUKESIN HYVÄKSYMÄ KYLMÄLAITELIIKE
LUPANUMERO 4718/91/2011.
SÄHKÖPÄTEVYYS LUPANUMERO 19146.
SULPUN JÄSENLIIKE VUODESTA 2007.
VASTUUVAKUUTUKSET OP-POHJOLA.
RALA-PÄTEVYYS 2021.