Aurinkosähkö

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmä – selvää säästöä ja puhtaampi planeetta jälkipolville!

Harkitsetko aurinkosähköjärjestelmän hankintaa?

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmä on varma, helppo ja vaivaton tapa siirtyä aurinkosähköön. Meiltä Scanofficen valtuuttamana Aurinkopartnerina saat luotettavan, pitkään Suomessa alalla toimineen maahantuojan Scanofficen aurinkösähköjärjestelmät ammattitaidolla asennettuna – kaikki yhdestä paikasta periaatteella. Scanofficen aurinkosähköjärjestelmät ovat paitsi laadukkaita ja asianmukaisesti Suomen olosuhteisiin sopiviksi testattuja, niillä on myös markkinoiden pisin takuu (esim. paneeleilla vähintään 12 vuoden tuotetakuu ja 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu) sekä kymmenien vuosien käyttöikä.

Hinnat meillä muodostuvat tarjousperiaatteella eli mietitään yhdessä, kuinka suuri voimala kyseessä olevaan kohteeseen tarvitaan ja kuinka kauan asennus kestää. Koko investointia ei tarvitse maksaa kerralla, vaan voit maksaa myös pienissä kuukausierissä tai sinulle sopivalla tavalla joustavasti rahoituksella. Klikkaa rahoituslaskureihin tästä.

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmän avulla säästät selvää rahaa.

Oikealla tavalla mitoitettu, juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkosähköjärjestelmä tuottaa vuoden aikana jopa 5-10% tehdystä investoinnista.

Jotta voimme laskea ja toteuttaa juuri oikeankokoisen aurinkovoimalan, tarvitsemme muutaman tiedon kohteesta, tärkeimpänä niistä kohteen sähkön vuosikulutuslukeman. Voit laskea myös itse aurinkosähköjärjestelmän tuoton täältä. Ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin katsotaan sinun tarpeisiisi sopiva Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmä ja tehdään tarjous!

Katso alla olevasta videosta miltä aurinkosähköjärjestelmä näyttää maatilalla:

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmä voidaan asentaa mihin vuodenaikaan tahansa.

Talvi on usein vuoden paras aika aurinkovoimalan rakentamiselle. Aurinkopaneelien asennus kannattaa kuitenkin jättää ammattilaisen huoleksi. Muistathan myös, että voit hakea kotitalousvähennystä kotiin, vapaa-ajan asuntoon tai vanhempien asuntoon tehtävästä aurinkosähköjärjestelmän asennustyön osuudesta!

Mitä Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmään kuuluu?

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmä rakentuu seuraavista komponenteista:

  • aurinkopaneelit ja kattokiinnitysjärjestelmä
  • kaapelit
  • turvakytkin
  • invertterit

Meiltä löytyy aurinkosähköjärjestelmiä kaikille eri kattotyypeille kuten: tiilikuviokatto, rivikatto, profiili- ja huopakatolle, tasakatolle. Aurinkosähköpaketeissa käyttämämme suomalaisen  Oriman kattokiinnikejärjestelmä on taattu toimivaksi 30 vuoden takuulla, ja se kestää ja pitää vaativissakin sääolosuhteissa.

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmäScanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmä sisältää kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten. Sofar Solarin huippulaadukkailla inverttereillä ja Canadian Solarin uusimmilla half-cut-paneeleilla saadaan aikaiseksi pitkäikäinen sijoitus, joka kestää kesät ja talvet.

Katso lisää 

Avaa esite tästä: Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät

Muut aurinkopaneelimallit

Aurinkopaneeleita on erilaisia ja eri tarkoitukseen sopivia, me autamme sinua löytämään juuri oikeanlaisen. Tutustu muihin laadukkaisiin paneeleihin täältä.

 

Aurinkopaneelit voidaan asentaa katon lisäksi myös esimerkiksi maastoon

Kattoasennusten lisäksi aurinkopaneelit voidaan sijoittaa myös maastoon, lähelle aurinkovoimalan käyttökohdetta. Se voi olla makukysymys tai parhain ratkaisu käyttötarpeeseen nähden – räätälöidään oikea ratkaisu yhdessä.

Kysy lisää Scanoffice Premium aurinkosähköstä 0400184328 tai pyydä tarjous täältä!