Aurinkosähkö

Hanki aurinkosähköjärjestelmäsi Scanoffice Aurinkopartnerilta

Scanoffice Solar toimittaa aurinkosähköjärjestelmät maailman parhaimmilta valmistajilta – luotettavasti, varmasti ja helposti.  Scanofficen aurinkosähköjärjestelmät ovat sekä laadukkaita että asianmukaisesti Suomen olosuhteisiin sopiviksi testattuja ja niillä on myös markkinoiden pisimmät takuut sekä kymmenien vuosien käyttöikä. Meiltä saat Scanoffice Solarin aurinkosähköjärjestelmät käyttövalmiiksi asennettuna. Lisäksi saat elinikäisen palvelun – Scanofficen Solarin valtuuttamana aurinkopartnerina olemme turvanasi koko aurinkosähköjärjestelmän elinkaaren ajan.

Mitä aurinkosähköjärjestelmä maksaa? Hinnat muodostuvat tarjousperiaatteella eli mietitään ja lasketaan yhdessä, kuinka suuri järjestelmä kyseessä olevaan kohteeseen tarvitaan ja kuinka suuri asennustyö on kyseessä.

Tiesithän, että koko investointia ei tarvitse maksaa kerralla, vaan voit maksaa myös pienissä kuukausierissä tai sinulle sopivalla tavalla joustavasti rahoituksella. NYT SOG-RAHOITUKSEN MAKSUAIKATARJOUS = saat halutessasi täysin kuluttoman ja korottoman 6 kk eräpäivän siirron. Voimassa 31.5.2024 asti.  Lue lisää tästä.

Miksi aurinkopaneelien asennus kannattaa?

Oikealla tavalla mitoitettu, juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkosähköjärjestelmä tuottaa vuoden aikana jopa 5-10% tehdystä investoinnista. Säästät selvää rahaa, sillä sähkölaskusi pienenee. Voit säästää sähkölaskussasi 500-2500 € vuodessa.

Myös kodin arvo nousee, sillä kiinnostus aurinkosähköön puhtaan energian tuottajana tulevaisuudessa kasvaa. Ja toki luonto kiittää, sillä jokainen asennettu paneeli on askel kohti kestävää tulevaisuutta.

Aurinkopaneeleilla tuotat energiaa vaivattomasti. Aurinkopaneeleita on vaivatonta käyttää: niistä ei koidu melua eikä hajuja, ne ovat huomaamattomasti katolla tai maastossa ja tekevät työnsä itse. Me asennamme koko järjestelmän sinulle käyttövalmiiksi ja pääset nauttimaan tuotoista.

Mitä aurinkosähköjärjestelmään kuuluu?

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmä sisältää kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten. Sofar Solarin huippulaadukkailla inverttereillä ja uusimmilla half-cut-paneeleilla saadaan aikaiseksi pitkäikäinen sijoitus, joka kestää kesät ja talvet. Lue lisää: Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit – Scanoffice

Meiltä Scanofficen Aurinkopartnerina saat todistetusti kestävät komponentit aurinkosähköjärjestelmääsi ja luotettavan asennuksen. Meillä on tarjota todistetusti kestävät, Suomen oloihin sopiviksi testatut aurinkopaneelit markkinoiden pisimmällä takuuajalla, kotimaiset kestävät Orima-kattokiinnikkeet ja jopa -30 asteen pakkasessa toimivat SofarSolar invertterit. Kokoa siis aurinkosähköjärjestelmäsi vaivattomasti ja luotettavasti samasta paikasta ja nauti huolettomasti tuotoksesta! Tutustu lisää: Aurinkopaneelit luotettavalta Scanoffice Aurinkopartneriltasi

Aurinkopaneelit voidaan asentaa katolle tai maastoon

Kattoasennusten lisäksi aurinkopaneelit voidaan sijoittaa myös maastoon, lähelle aurinkovoimalan käyttökohdetta. Se voi olla makukysymys tai parhain ratkaisu käyttötarpeeseen nähden – räätälöidään oikea ratkaisu yhdessä.

Pyydä tarjous tai kysy lisää Scanoffice Premium aurinkosähköstä: 040 5108 906 tai  klikkaa tästä!