Aurinkosähkö

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät – selvää säästöä ja puhtaampi planeetta jälkipolville!

Harkitsetko aurinkosähkön hankintaa?

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät ovat varmin tapa siirtyä aurinkosähköön ja helpointa ja vaivattominta se on, kun kaikki palvelut ja komponentit saa samalta toimittajalta. Me olemme Scanofficen valtuuttama Aurinkopartneri, eli meiltä saat luotettavan, pitkään Suomessa alalla toimineen maahantuojan Scanofficen aurinkösähköjärjestelmät ammattitaidolla asennettuna – kaikki yhdestä paikasta periaattella. Scanofficen aurinkosähköjärjestelmät ovat paitsi laadukkaita ja asianmukaisesti Suomen olosuhteisiin sopiviksi testattuja, niillä on myös markkinoiden pisin takuu (esim. paneeleilla 12 vuoden tuotetakuu ja 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu) sekä kymmenien vuosien käyttöikä.

Hinnat meillä muodostuvat tarjousperiaatteella eli mietitään yhdessä, kuinka suuri voimala kyseessä olevaan kohteeseen tarvitaan ja kuinka kauan asennus kestää. Meillä voit maksaa myös rahoituksella: käytössämme on ResursBank ja OP-rahoituksen palvelut.

Aurinkosähkö on uusiutuvaa, luonnon tuottamaa energiaa:

Auringon tuottaman energian voit ottaa talteen aurinkosähköjärjestelmän avulla ja käyttää kotona ja mökillä käyttöveden ja asuintilojen lämmitykseen, valaistukseen tai vaikkapa sähköauton lataukseen. Ylimääräisen sähkön voit varastoida verkkoakkuun tai myydä sähköyhtiölle.

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmän avulla säästät selvää rahaa.

Oikealla tavalla mitoitettu, juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkosähköjärjestelmä tuottaa vuoden aikana jopa 5-10% tehdystä investoinnista.

Aurinkovoimala on kannattava investointi:

  • Ympäristöystävällistä energiaa
  • Kiinteistön arvo kohoaa
  • Sähkölasku pienenee
  • Kannattavuus paranee, kun sähkön hinta nousee
  • Omavaraisuus kasvaa ja tuontienergian määrä vähenee
  • Sijoutus tuottaa kymmeniä vuosia

Jotta voimme laskea ja toteuttaa juuri oikeankokoisen aurinkovoimalan, tarvitsemme muutaman tiedon kohteesta, tärkeimpänä niistä kohteen sähkön vuosikulustuslukeman. Voit laskea myös itse aurinkosähköjärjestelmän tuoton täältä. Ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin katsotaan sinun tarpeisiisi sopiva järjestelmä ja tehdään tarjous!

Katso alla olevasta videosta miltä aurinkosähköjärjestelmä näyttää maatilalla:

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät voidaan asentaa mihin vuodenaikaan tahansa.

Talvi on usein vuoden paras aika aurinkovoimalan rakentamiselle. Aurinkopaneelien asennus kannattaa kuitenkin jättää ammattilaisen huoleksi. Muistathan myös, että voit hakea kotitalousvähennystä kotiin, vapaa-ajan asuntoon tai vanhempien asuntoon tehtävästä aurinkosähköjärjestelmän asennustyön osuudesta!

Mitä Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmään kuuluu?

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät eli aurinkovoimala rakentuu seuraavista komponenteista:

  • aurinkopaneelit ja kiinnitystelineet
  • sähkökapelit
  • turvakytkin
  • invertterit

Meiltä löytyy aurinkosähköjärjestelmät kaikille eri kattotyypeille, kuten: tiilikuviokatto, rivikatto, profiili- ja huopakatolle, tasakatolle.

Aurinkosähköpaketeissa käyttämämme suomalainen kattokiinnikejärjestelmä on taattu toimivaksi 30 vuoden takuulla, ja siinä käytetään pitkäikäistä Magnelis-pinnoitettua terästä eli se kestää ja pitää vaativissakin säolosuhteissa.

 

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmä

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten. Sofar Solarin huippulaadukkailla inverttereillä ja Canadian Solarin uusimmilla half-cut-paneeleilla saadaan aikaiseksi pitkäikäinen sijoitus, joka kestää kesät ja talvet.

Aurinkosähköpakettiin kuuluvat aurinkopaneelit, invertteri, kattokiinnitysjärjestelmä, turvakytkin ja tarvittavat kaapelit ja liittimet.

Katso lisää Scanofficen sivuilta 

Avaa esite tästä: Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät

Muut aurinkopaneelimallit

Aurinkopaneeli muodostuu monista pienemmistä osista, joita kutsutaan aurinkokennoiksi. Aurinkokenno muuttaa auringonvalon sähköksi ja ketjutettuna kennot muodostavat itse aurinkopaneelin. Aurinkopaneeleita on erilaisia ja eri tarkoitukseen sopivia, me autamme sinua löytämään juuri oikeanlaisen. Tutustu muihin laadukkaisiin paneeleihin täältä.

 

Aurinkopaneelit voidaan asentaa katon lisäksi myös esimerkiksi maastoon

Kattoasennusten lisäksi aurinkopaneelit voidaan sijoittaa myös maastoon, lähelle aurinkovoimalan käyttökohdetta. Se voi olla makukysymys tai parhain ratkaisu käyttötarpeeseen nähden – oikea ilmansuunta paneelien kohdistamisessa ratkaisee molemmissa tapauksissa.

Kysy lisää Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmistä tai pyydä tarjous