Aurinkosähkö

Scanofficen aurinkosähköjärjestelmät asennettuna meiltä!

Hanki aurinkosähköjärjestelmäsi Scanofficen Aurinkoparterilta

Scanoffice toimittaa aurinkosähköjärjestelmät maailman parhaimmilta valmistajilta, luotettavasti, varmasti ja helposti. Meiltä Scanofficen valtuuttamana Aurinkopartnerina saat luotettavan, pitkään Suomessa alalla toimineen maahantuojan Scanofficen aurinkösähköjärjestelmät ammattitaidolla asennettuna – kaikki yhdestä paikasta periaatteella. Scanofficen aurinkosähköjärjestelmät ovat paitsi laadukkaita ja asianmukaisesti Suomen olosuhteisiin sopiviksi testattuja, niillä on myös markkinoiden pisimmät takuut sekä kymmenien vuosien käyttöikä. Lisäksi saat elinikäisen palvelun – olemme turvanasi koko aurinkosähköjärjestelmän elinkaaren ajan.

Hinnat meillä muodostuvat tarjousperiaatteella eli mietitään yhdessä, kuinka suuri voimala kyseessä olevaan kohteeseen tarvitaan ja kuinka kauan asennus kestää. Koko investointia ei tarvitse maksaa kerralla, vaan voit maksaa myös pienissä kuukausierissä tai sinulle sopivalla tavalla joustavasti rahoituksella. Klikkaa rahoituslaskureihin tästä.

Aurinkosähköjärjestelmän avulla säästät selvää rahaa.

Oikealla tavalla mitoitettu, juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkosähköjärjestelmä tuottaa vuoden aikana jopa 5-10% tehdystä investoinnista.

Jotta voimme laskea ja toteuttaa juuri oikeankokoisen aurinkovoimalan, tarvitsemme muutaman tiedon kohteesta, tärkeimpänä niistä kohteen sähkön vuosikulutuslukeman. Voit laskea myös itse aurinkosähköjärjestelmän tuoton täältä. Ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin katsotaan sinun tarpeisiisi sopiva Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmä ja tehdään tarjous!

Aurinkosähköjärjestelmä voidaan asentaa mihin vuodenaikaan tahansa.

Talvi on usein vuoden paras aika aurinkovoimalan rakentamiselle. Aurinkopaneelien asennus kannattaa kuitenkin jättää ammattilaisen huoleksi. Muistathan myös, että voit hakea kotitalousvähennystä kotiin, vapaa-ajan asuntoon tai vanhempien asuntoon tehtävästä aurinkosähköjärjestelmän asennustyön osuudesta!

Mitä Scanoffice aurinkosähköjärjestelmään kuuluu?

Scanoffice aurinkosähköjärjestelmä rakentuu seuraavista komponenteista:

  • aurinkopaneelit ja kattokiinnitysjärjestelmä
  • kaapelit
  • turvakytkin
  • invertterit

Meiltä löytyy aurinkosähköjärjestelmiä kaikille eri kattotyypeille kuten: tiilikuviokatto, rivikatto, profiili- ja huopakatolle, tasakatolle. Aurinkosähköpaketeissa käyttämämme suomalaisen  Oriman kattokiinnikejärjestelmä on taattu toimivaksi 30 vuoden takuulla, ja se kestää ja pitää vaativissakin sääolosuhteissa.

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmäScanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmä sisältää kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten. Sofar Solarin huippulaadukkailla inverttereillä ja Canadian Solarin uusimmilla half-cut-paneeleilla saadaan aikaiseksi pitkäikäinen sijoitus, joka kestää kesät ja talvet.

Lue lisää 

Avaa esite tästä: Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät

Meiltä Scanofficen Aurinkopartnerina saat todistetusti kestävät komponentit aurinkosähköjärjestelmääsi. Meillä on tarjota todistetusti kestävät, Suomen oloihin sopiviksi testatut aurinkopaneelit markkinoiden pisimmällä takuuajalla, kotimaiset kestävät Orima-kattokiinnikkeet 30 vuoden takuulla, jopa -30 asteen pakkasessa toimivat Sofar Solar invertterit. Kokoa siis aurinkosähköjärjestelmäsi vaivattomasti ja luotettavasti samasta paikasta. Tutustu lisää: Aurinkosähköjärjestelmät – Scanoffice

 

Aurinkopaneelit voidaan asentaa katolle tai maastoon

Kattoasennusten lisäksi aurinkopaneelit voidaan sijoittaa myös maastoon, lähelle aurinkovoimalan käyttökohdetta. Se voi olla makukysymys tai parhain ratkaisu käyttötarpeeseen nähden – räätälöidään oikea ratkaisu yhdessä.

Kysy lisää Scanoffice Premium aurinkosähköstä 0400184328 tai pyydä tarjous täältä!