Gree-ilmalämpöpumput

 

Meiltä saat maailman suurimman ilmalämpöpumppuvalmistajan Green ilmalämpöpumput asennettuna kotiisi, mökillesi, toimistoon tai esimerkiksi autotalliin. Greeltä löytyy useita eri ilmalämpöpumppuvaihtoehtoja yksittäisestä ilmalämpöpumpusta multisplit-malliseen, missä kaksi eri sisäyksikköä on yhdistetty yhteen ulkoyksikköön. Gree Console on lisäksi vaihtoehto, jos halutaan ilmalämpöpumppu puhaltamaan lattiatasolta käsin. Gree on edullinen ja luotettava vaihtoehto; hinnat asennettuna alkaen 1450 € tai rahoituksella erissä alkaen 50 €/ kk.

Tutustu Gree-malleihin: GREE katalogi

Gree Amber

 

Gree Amber-ilmalämpöpumppu on paitsi ympäristöystävällinen myös erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen 18dB(A).

Amber-ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu on korkeinta A+++ energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä.

Gree Amber esite

Amberista lisää Scanvarmin sivuilla

Gree Fairy -UUTUUS!

 

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille uutuuden; kauniin ja siron Fairy-ilmalämpöpumpun.

Gree Fairy-ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Siro valkoinen sisäyksikkö soveltuu kokonsa ja värinsä johdosta erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen ja haastaa hyvin ulkomuodollaan sekä ominaisuuksillaan perinteisen ilmalämpöpumpun.

Gree Fairy esite

Fairysta lisää Scanvarmin sivuilla

Gree Console R32-ilmalämpöpumppu

 

Gree Console R32 -ilmalämpöpumppu on tyylikäs seinää vasten lattian rajaan sijoitettava lämmitys- ja viilennyslaite. Se levittää lämmön tasaisesti huonetilaan ylöspäin puhaltamalla ja halutessasi napin painalluksella samanaikaisesti myös laitteen alaosasta.

Consolesta lisää Scanvarmin sivuilla

 

Gree Bora 35-A/W ilmanjäähdytin

 

Bora on yksinomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Gree Bora esite

Borasta lisää Scanvarmin sivuilla

 

Multi-Split ilmalämpöpumppu

 

Gree Multi-Split on ilmalämpöpumppu, jossa kaksi sisäyksikköä on yhdistetty yhteen ja samaan ulkoyksikköön. Tämän vuoksi tuplamallinen ilmalämpöpumppu soveltuu hyvin mm. kaksikerroksiseen asuntoon, myymälä- ja liiketilaan sekä asuntoon, jonka suljettu pohjaratkaisu rajoittaa puhallusilman pääsyä muualle.

Multi-Split-ilmalämpöpumpussa on tyylikäs ja siro muotoilu ja entistä monipuolisemmat toiminnot. Uusi, kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen.

Gree Multi-Split esite

Multi-Splitistä lisää Scanvarmin sivuilla

Tule käymään tai ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun! Meillä voit maksaa myös erissä rahoituksella, käytössämme on ResursBank sekä OP-rahoitus.