Gree-ilmalämpöpumput

 

Meiltä Hankintaturvaliikkeenä saat maailman suurimman ilmalämpöpumppuvalmistajan Green ilmalämpöpumput asennettuna. Greeltä löytyy useita eri ilmalämpöpumppuvaihtoehtoja yksittäisestä ilmalämpöpumpusta kahden sisäyksikön multisplit-malliin. Tutustu lisää Gree -ilmalämpöpumppuihin Scanwarmin sivuilla: Tehokkaat ja kestävät ilmalämpöpumput – Scanvarm. Gree on edullinen ja luotettava vaihtoehto; hinnat asennettuna alkaen 1450 € tai rahoituksella erissä alkaen 50 €/ kk.

Gree Amber -ilmalämpöpumppu

 

Gree Amber-ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta sopii hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen 18dB(A).

Amber-ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu on korkeinta A+++ energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä. Saatavilla neljä eri teholuokkaa.

Gree Amber esite

Gree Fairy -ilmalämpöpumppu

 

Gree Fairy-ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Siro valkoinen sisäyksikkö soveltuu kokonsa ja värinsä johdosta erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen ja haastaa hyvin ulkomuodollaan sekä ominaisuuksillaan perinteisen ilmalämpöpumpun. Tämä hiljainen sisäyksikkö voidaan säätää jopa seitsemälle eri puhallinteholle ja sisäänrakennetun WiFin ansiosta Fairya on mahdollista etäohjata puhelimella tai muilla älylaitteilla.

Gree Fairy esite

Gree Pular Nordic -ilmalämpöpumppu 35-A/W

 

Gree Pular Nordic -ilmalämpöpumpun puhtaan valkoinen ja siro sisäyksikkö on suunniteltu sopimaan Pohjolan vaaleansävyisiin koteihin. Tästä ilmalämpöpumpusta löytyy kauniin designin lisäksi hiljainen ääni – voit säätää puhallinnopeuden jopa seitsemälle eri puhallinteholle. Tämä ilmalämpöpumppu on edullinen ja ekologinen vaihtoehto, ja se soveltuu kodin lisäksi mainiosti esimerkiksi toimiston tai autotallin tehokkaaseen ja ekologiseen lämmitykseen tai viilennykseen.

Gree Pular Nordic esite

Gree Console R32-ilmalämpöpumppu

 

Gree Console R32 -ilmalämpöpumppu on tyylikäs seinää vasten lattian rajaan sijoitettava lattiamallin lämmitys- ja viilennyslaite. Se levittää lämmön tasaisesti huonetilaan ylöspäin puhaltamalla ja halutessasi napin painalluksella samanaikaisesti myös laitteen alaosasta. Viilennystoiminnolla viileä ilma ohjataan pelkästään viistosti ylös, josta viilennetty ilma laskeutuessaan on jo sekoittunut huonetilan lämpimään ilmamassaan.

Gree Console R32_esite_

Gree Bora 35-A/W ilmanjäähdytin

 

Bora on yksinomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Gree Bora esite

Multi-Split ilmalämpöpumppu

 

Gree Multi-Split on ilmalämpöpumppu, jossa kaksi sisäyksikköä on yhdistetty yhteen ja samaan ulkoyksikköön. Tämän vuoksi tuplamallinen ilmalämpöpumppu soveltuu hyvin mm. kaksikerroksiseen asuntoon, myymälä- ja liiketilaan sekä asuntoon, jonka suljettu pohjaratkaisu rajoittaa puhallusilman pääsyä muualle.

Multi-Split-ilmalämpöpumpussa on tyylikäs ja siro muotoilu ja entistä monipuolisemmat toiminnot. Uusi, kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen.

Gree Multi-Split esite

 

Ota yhteyttä, autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun! Meillä voit maksaa myös erissä rahoituksella, käytössämme on ResursBank sekä OP-rahoitus.