Mitsubishi Electric-ilmalämpöpumput

 

 

Meiltä saat markkinajohtaja Mitsubishi Electricin laadukkaat ja kestävät ilmalämpöpumput asennettuna. Ilmalämpöpumppuja löytyy useita eri vaihtoehtoja – mikäli haluat tyylikkyyttä, täydellistä mukavuutta, puhdasta sisäilmaa, energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä, Mitsubishin ilmalämpöpumpuista sitä löytyy. Teknisiä innovaatioita unohtamatta. Olipa kotisi vanha tai uusi, jokaiseen löytyy soveltuva laite. Hankintaturvatuotemerkki kyljessä kertoo lisäksi turvallisesta hankinnasta. Hinnat asennettuna alkaen 1550 €! Voit maksaa ostoksesi laskulla kertaerässä tai joustavissa erissä alkaen 50 €/kk, käytössämme on ResursBank sekä OP-rahoituspalvelut

Uusi Mitsubishi Electric – MSZ-LN25VG2W ilmalämpöpumppu

Ennennäkemätön ilmalämpöpumppu sinulle, joka arvostat korkeaa laatua. Uusi, yksityiskohtia myöten viimeistelty Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja on täynnä uudenlaisia ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen ja työskentelyn tason Premium-luokkaan.

Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Voit valita neljästä upeasta väristä sinulle parhaiten sopivan lämpöpumpun, joka todistetusti toimii Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

Parhaan energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma. Katso lisää Scanofficen sivuilta.

Avaa Mitsubishi LN esite tästä

 

UUTUUS! Mitsubishi Electric FT Hyper Heating-ilmalämpöpumppu

Mitsubishiltä on tullut markkinoille elokuussa 2020 täysin uusi ja odotettu malli. Mitsubishi Electricin odotettu uutuus on laite huipputehokkaaseen lämmöntuottoon. Ulkoyksikkö ja uusi tehokas matalalämpötilakompressori muodostavat erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetyn laitteiston, joka tuottaa lämpöä ennennäkemättömällä tavalla.

Erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma. Mukana esim. automaattinen takkatoiminto!

Hyper Heating -teknologian ansiosta FT-mallisarjan laitteet pystyvät tuottamaan lämpöä uskomattomalla teholla vielä paukkupakkasillakin. -15°C:n ulkolämpötilassa laite tuottaa 4,4 kW:n lämmitystehon (malli FT35), joka vastaa noin 70 prosenttia lämmitystehon tarpeesta 120 neliön talossa. Tehokasta lämmitystä ympäri vuoden! Katso lisää Scanofficen sivuilta.

Avaa FT esite tästä

Uusi ja entistä ympäristöystävällisempi Mitsubishi Electric MSZ-AP

 

Uusi Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu on kompaktin kokoinen, miellyttävän hiljainen ja levittää lämpöä tasaisesti. Tyylikkään muotoilunsa ja kauniin valkoisen värinsä ansiosta se sopii saumattomasti skandinaaviseen sisustukseen.

Säästät paitsi rahaa, myös luontoa: Energiatehokas Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu käyttää uutta, entistä ympäristöystävällisempää kylmäainetta.

Scanoffice Oy:n, Mitsubishi Electricin virallisen maahantuojan maahantuomat AP-sarjan lämpöpumppumallit (25, 35 & 50), ovat Pohjolan karuihin oloihin suunniteltuja malleja. Nämä mallit on myös varustettu vakiona Wi-Fi-toiminnolla, jolla voit etäohjata lämpöpumppuasi vaikkapa kännykälläsi. Katso lisää Scanofficen sivuilta.

Avaa AP esite tästä

 

Mitsubishi Electric multisplit lämpöpumput

 

  Mitsubishi Electric multisplit ilmalämpöpumpuissa yhteen ulkoyksikköön kytketään kahdesta viiteen sisäyksikköä ja se on hyvä ratkaisu esimerkiksi kaksikerroksisen talon lämmitys-/viilentämistarpeisiin. Multisplit ilmalämpöpumppuja käytetään monikerroksisissa asuinrakennuksissa, toimistotiloissa ja kohteissa joihin ei jostain syystä voida asentaa useampia ulkoyksiköitä – tai aina ei kannatakaan. Katso lisää Scanofficen sivuilta.

 Avaa Mitsubishi multisplit esite tästä 

Mitsubishi Electric MSZ-HR ilmanjäähdytin

 

HR COOL -ilmanjäähdytin on kompaktin ja pienehkön kokonsa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta helposti sijoitettavissa kaikkiin tiloihin, myös mataliin kohteisiin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle. Selkeällä ja helppokäyttöisellä kaukosäätimellä laitteen ohjelmoiminen sohvalta tai toimistotuolilta käsin käy vaivattomasti.  Katso lisää Scanofficen sivuilta.

Avaa HR esite tästä

 

Tule käymään tai ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun! Muista myös joustavat rahoitusmahdollisuutemme!