Ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Electric Ecodan-ilma-vesilämpöpumppu

Meiltä voit ostaa myös Mitsubishi Electricin ilma-vesilämpöpumput täydellisenä asennuspakettina. Portaattomalla invertteri tekniikalla varustettu Mitsubishi Electric Ecodan Next Generation- ilma-vesilämpöpumppu sopii koko kodin lämmitysjärjestelmäksi ja lämpimän käyttöveden tuottajaksi (vettä mahtuu sisään 200 litraa). Pienen kokonsa, korkeus 1,6 m, ansiosta se mahtuu myös pieneen ja matalaan tilaan. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan helposti asentaa myös vanhan lämmitysjärjestelmän, kuten öljylämmityksen tai muun vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän tilalle *

Täysin uusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi. Mitsubishi Elecric Ecodan Next Generation säästää paitsi luontoa, energiaa ja selvää rahaa, se on myös helppokäyttöinen ja tarkka. Sinun ei tarvitse huolehtia itse lämpötilojen säätämisestä tai tarkkailusta, sillä järjestelmän oma laitteisto mittaa jatkuvasti lämmitettävissä tiloissa olevaa huonelämpötilaa ja ohjaa järjestelmään lähtevän lämmitysveden lämpötilaa tarpeen mukaan.

Mitsubishi Electric Ecodan -ilma-vesilämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Ecodan all-in-one esite

Tutustu paremmin laitteistoon ja lue lisää Scanofficen sivuilta

*Olethan tietoinen myös ELY-keskuksen avustuksesta öljylämmityksestä luopumiseksi? Voit saada jopa 4000 euron suuruisen avustuksen, mikäli vaihdat vanhan öljylämmityksen energiaa säästävään lämmitysmuotoon kuten juuri ilma-vesilämpöpumppuun. Lue lisää ja tee hakemus.