Vainajakylmiöt

Vainajakylmiöt

Valmistamme mittatilaustyönä, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöiden myös vainajakylmiöitä. Vainajakylmiö on ratkaisu vainajien säilytykseen ja siirtoihin, esimerkiksi sairaaloille, seurakunnille, terveyskeskuksille, vanhainkodeille.

Valmistamme vainajakylmiöt alusta loppuun itse, suunnittelusta ja pohjapiirustuksista lähtien. Toimitamme kaikki kylmiöt käyttövalmiina ratkaisuina paikanpäälle tai kokoamme elementeistä käyttövalmiiksi kohteessa ja asennamme paikan päällä. Koska valmistus tapahtuu mittatilaustyönä, voimme valmistaa kylmiöitä niin pieniin kuin isompiinkin tarpeisiin. Vastaamme kylmiön suunnittelusta, kokonaistoimituksesta, käyttöönotosta ja toimivuudesta.

Käyttökohteet: Esimerkiksi sairaalat, seurakunnat, terveyskeskukset, vanhainkodit, hoivakodit. Vainajien säilytystilaksi. Voimme valmistaa kylmiön pieneen tai suureen tarpeeseen, mittatilaustyönä räätälöiden. Kylmiö voidaan sijoittaa sisä- tai ulkotiloihin, vaatimuksena on, että kylmiön läheisyydestä löytyy viemäröinti jäähdytyslaitteen kondessivesien valumista varten.

Kylmiön rakenne: Kylmiö valmistetaan 100mm Sandwich-uretaanielementeistä, vahvaan metallirunkoon. Kylmiön ovi/ovet. Jäähdytyslaitteisto vakiona, missä mm. elektroninen lämpötilan näyttö ja -säädin. Kondessivesiä varten tarvitaan viemäröinti kylmiöiden läheisyydessä. Sisälämpötila säädettävissä 0 – +8 asteen välillä. Vainajalaverit ja kiskot ruostumaton teräs / pulverimaalaus.

Valmistamme kylmiöt tehtaallamme Somerolla.

Kuljetukset nosturiautolla ympäri Suomen.

TUKESIN HYVÄKSYMÄ KYLMÄLAITELIIKE
LUPANUMERO 4718/91/2011.
SÄHKÖPÄTEVYYS LUPANUMERO 19146.
SULPUN JÄSENLIIKE VUODESTA 2007.
VASTUUVAKUUTUKSET OP-POHJOLA.

 

Valmistamme kaikki kontit mittojenne mukaan,
pyydä tarjous täältä.