Ilmanvaihtolaitteet

Ilmanvaihtolaitteet – Raikas ilma tukee terveellistä elämää!

 

Mobair-korvausilmalaitteella ratkaiset huonekohtaiset ilmanvaihto-ongelmat nopeasti, helposti ja edullisesti. Korvausilmalaitteella saat tunkkaisen sisäilman tilalle puhdistettua, terveellistä ja raikasta ilmaa, tarvittaessa myös lämmitettynä. Puhdas sisäilma tekee tilasta viihtyisämmän niin oleskeluun kuin työskentelyynkin, ja hyvä sisäilma on ennenkaikkea panostus omaan hyvinvointiin.

Mobair 2010–2080 tuloilmalaitteet on suunniteltu asuntoihin ja tiloihin, joissa on koneellinen tai painovoimainen poistoilmajärjestelmä. Näitä asuntoja ja tiloja on Suomessa satojatuhansia ja usein korvausilma otetaan kylmänä vetona tuuletusikkunoista. Unohda perinteinen ikkunan kautta tuulettaminen ja säästä lämmityskuluissa; Mobair tuo korvausilman suodatettuna ja lämpimänä kotiisi ja toimii samalla myös tehokkaana ilmanpuhdistimena.

Mobair 2020 tuloilmalaite

Mitsubishi Electric Lossnay on puolestaan huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka on helppo jälkiasentaa asuntoosi tai työpaikallesi. Laite on hyvin energiatehokas ja edullinen tapa tehostaa ilmanvaihtoa vanhassa rakennuksessa. Kiitos Lossnayn patentoidun lämmönvaihtimen, lämmität jopa 80% tuloilmasta poistoilman lämmöllä ja lämmön talteenottokenno palauttaa jopa 85% poistoilman lämpöenergiasta takaisin huoneeseen. Nauti siis raikkaasta ilmasta ja pienennä samalla lämmityskustannuksiasi. Älä tuuleta ikkunan kautta, koska tuuletat silloin kukkarollasi!

Katso lisää ilmanvaihtolaitteista täältä


Valikoimastamme löytyy myös muita malleja. Kysy lisää tai pyydä tarjous täältä.