Asennus & Huolto

Ilmalämpöpumppujen asennukset meillä

Meiltä saat ilmalämpöpumppujen asennukset ammattitaitoisesti ja luotettavasti avaimet käteen-periaatteella. Ilmalämpöpumpun saa asentaa vain turvatekniikan keskuksen (tukes) hyväksymä asennusliike, joka hoitaa asennuksen alusta loppuun sähkökytkennöistä kylmäaineputkien liittämiseen. Sähköurakointioikeus ja vastuuhenkilö löytyy yrityksestä missä asentaja työskentelee. Olemme lisäksi Scanofficen valtuuttama hankintaturvaliike, mikä takaa osaltaan myös sen, että takuuasiat ja muut hoituvat luotettavasti ja varmuudella.

Ilmalämpöpumpun asennus kestää noin yhden työpäivän. Vilart Teemu Heinonen Oy:n toimittamat laitteet asennetaan 100% omalla työvoimalla. Asennuksemme hintaan sisältyy läpiviennit, yksiköiden asennukset välikaapeleineen ja kaikki putkistot sekä koteloinnit. Voit valita ulkoyksikkösi sijoitusta varten joko seinäkiinnityksen tai maatelineen.

Kotimainen käyttöohje sekä opastus jälkien siivouksen jälkeen ovat meille itsestään selvyyksiä. Asentaja antaa työlleen takuun ja auttaa oikean ilmalämpöpumpun valinnassa. Näin varmistut, että ilmalämpöpumppusi toimii oikealla tavalla ja mahdolliset takuuasiat myös hoituvat. Kyseessä on kuitenkin jälkiasennus ja ennen kaikkea jonkin ihmisen koti, joten haluamme tehdä työmme hyvin ja ammattitaidolla.

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumppu kierrättää sisäilmaa puhdistaen ja lämmittäen sitä. Näin toimiessaan, pumppu ja sen suodattimet keräävät sisälleen huoneilmassa leijuvaa pölyä ja epäpuhtauksia. Säännöllisellä huollolla ja puhdistuksella varmistetaan ilmalämpöpumpun moitteeton toiminta, hiljainen käyntiääni sekä laadukas sisäilma. Lue lisää ilmalämpöpumpun puhdistamisesta: Ilmalämpöpumpun puhdistus säännöllisin väliajoin pelastaa pumppusi – Scanoffice

Meiltä Hankintaturvaliikkeenä voit tilata myös ilmalämpöpumpun huollot sekä korjaukset. Perushuolto (sis. visuaalisen tarkistuksen, puhalluslämpötilan mittauksen, suodattimien puhdistuksen, kondessiveden puhdistuksen, sisäyksikön puhdistuksen ja ulkoyksikön kennoston puhdistuksen) maksaa n. 180 € ja laajempi huolto (lisäyksenä mm. paineiden mittaus, laajemmat pesut ja puhdistukset sekä kylmäaineiden lisäykset) laskutetaan tehtyjen toimenpiteiden mukaan.

Suositeltu huoltoväli ilmalämpöpumpulle on noin 3-5 vuotta.VAIN HANKINTATURVALIIKE TARJOAA NÄMÄ EDUT:

  • Mitoitus- ja suunnittelupalvelu paikan päällä veloituksetta.
  • Laadukkaat tuotteet.
  • Ammattitaitoinen asennuspalvelu. (Tukesin hyväksymä)
  • Huoltopalvelut samasta tutusta myyjäliikkeestä.
  • Selkeät käyttöohjeet suomenkielellä.
  • Nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa.
  • Turvallinen ja toimiva takuupalvelu.

Toimintamme on myös vastuuvakuutettu miljoonaan euroon saakka. Yrityksemme rekisterit voitte tarkistaa Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ:n kotisivujen kautta. www.ytj.fi

 


TALOYHTIÖT

​Kaikki taloyhtiöissä asuvat (rivi-, pari- ja kerrostalot) ovat 1.7.2010 astuneen lain mukaan velvollisia hakemaan kirjallisesti lupaa taloyhtiöstä. Kirjallinen hakemus jätetään hallituksen puheenjohtajalle tai isännöitsijälle. Lupahakemuksen ja täyttöohjeet saa isännöitsijältä.

 


LUVANVARAISUUS

Ilmalämpöpumpun saa asentaa vain turvatekniikan keskuksen (tukes) hyväksymä asennusliike, joka hoitaa asennuksen alusta loppuun sähkökytkennöistä kylmäaineputkien liittämiseen. Sähköurakointioikeus ja vastuuhenkilö löytyy yrityksestä missä asentaja työskentelee. Yrityksessä työskentelevältä asentajalta vaaditaan henkilökohtainen ”alle 3kg pätevyys”. Nämä pätevyyden on todennettavissa Turvatekniikan sivustolla. Mikäli kyseessä on ns. yhdenmiehen yritys on nämä luvat löydyttävä yhdeltä ja samalta henkilöltä.
Laki ei tunne käsitettä, että ”tehdään tutun luvilla”, näin valitettavan usein kuitenkin on! Eihän autoakaan saa ajaa ilman korttia. Ei riitä että kavereilla on! Maahantuojat ja vakuutusyhtiöt vetäytyvät takuu- /korvausvelvollisuudesta ongelma tilanteesta, mikäli ”paperit” eivät ole kunnossa.
TUKESIN HYVÄKSYMÄ KYLMÄLAITELIIKE.
LUPANUMERO 4718/91/2011.
SÄHKÖPÄTEVYYS LUPANUMERO 19146.
SULPUN JÄSENLIIKE VUODESTA 2007.
VASTUUVAKUUTUKSET OP-POHJOLA.
Tästä linkistä voi luvat tarkistaa:
http://www.tukes.fi/fi/Rekisterit/kylmalaitteet-rekisterit/