Kylmä- ja pakastekontit

Kylmä- ja Pakastekontit

Kylmä- ja pakastekontit ovat jäähdytettyjä huoneita, jotka ovat varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla. Konteissa on valmiit automatiikkaohjatut koneistot, kylmä- tai pakastelaitteistot, jotka tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen. Valmistamme kontteja/kärryjä mittatilaustyönä, eli saat juuri sellaisen kontin kuin tarvitset.

Käyttökohteet: Kylmä- ja pakastekontteja voidaan käyttää myymälöiden tai alkutuottajien tilapäiseen tai kokoaikaiseen jäähdytystarpeeseen esim. myymäläremonttien sekä erilaisten tapahtumien ja tuotekampanjoiden yhteydessä. Kontit sopivat hyvin tilanteisiin, jolloin ei haluta kylmäketjun katkeavan. Siirrettävyytensä ansiosta ne ovat hyvä ratkaisu erilaisten konserttien, messujen tai muiden tapahtumien kylmäsäilytystarpeeseen.

Konttien rakenne: Kylmä- ja pakastekontit on valmistettu 100mm:n polyuretaanielementeistä, jonka U-arvo on 0,22W/m2K. Sisälattia on pinnoitettu 18mm:n vanerilla, joka voidaan päällystää myös elintarviketiloihin soveltuvilla epoksipinnoitteilla. Konteissa on valaistus, joka toimii samalla sähkönsyötöllä kuin koneikot. Kontit voidaan rakentaa joko siirtolava-alustan päälle, trukilla nostettavaksi tai nostokorvilla, mikä mahdollistaa helpon siirrettävyyden. Konteissa on vesikatto.

Varustus: Kaikki kontit on varustettu käyttövalmiilla automatiikkaohjatulla jäähdytyskoneistolla sekä automaattisella kondenssiveden haihdutuksella. Ylimääräinen kondenssivesi johdetaan ylivuotoputkesta kontin ulkopuolelle. Konteissa on kylmiönovet lukkomahdollisuudella/oviverhot, lattioissa on kaivot mahdollista lattianpesua varten, lisävarustuksia rakennamme asiakkaan toivomusten mukaan.

Kontit voidaan varustaa elintarvike hyllyillä. Hyllyjen tasot ovat säädettävissä haluttuun korkeuteen. Hyllyjen pinta on pulverimaalattua terästä tai ruostumatonta terästä. Lattiapinnat voidaan päällystää esim: alumiini riisilevyllä, epoksimaalauksella ja karhennushiekalla tai muovimatolla.

Tehtaamme sijaitsee Somerolla.

Kuljetukset nosturiautolla ympäri Suomen.

Vuokraus:

Voit vuokrata meiltä myös kylmäkärryn tilapäistä lisäkylmäsäilytystä varten! Hinnat alk. 80 € /vrk.

 

Kuvia kylmäkonttiratkaisuistamme

TUKESIN HYVÄKSYMÄ KYLMÄLAITELIIKE
LUPANUMERO 4718/91/2011.
SÄHKÖPÄTEVYYS LUPANUMERO 19146.
SULPUN JÄSENLIIKE VUODESTA 2007.
VASTUUVAKUUTUKSET OP-POHJOLA.

Valmistamme kontit mittojenne mukaan,
pyydä tarjous täältä.