Kylmä- ja pakastekontit

Kylmä- ja Pakastekontit

Kylmä- ja pakastekontit ovat jäähdytettyjä huoneita tai lisätiloja, jotka soveltuvat tilapäiseen tai jatkuvaan käyttöön. Kylmä- ja pakastekontit on varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla. Konteissa on valmiit automatiikkaohjatut koneistot, kylmä- tai pakastelaitteistot, jotka tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen. Valmistamme kontteja/kärryjä mittatilaustyönä, eli saat juuri sellaisen kontin kuin tarvitset.

Käyttökohteet: Kylmä- ja pakastekontteja voidaan käyttää myymälöiden tai alkutuottajien tilapäiseen tai kokoaikaiseen jäähdytystarpeeseen esim. myymäläremonttien sekä erilaisten tapahtumien ja tuotekampanjoiden yhteydessä. Kontit sopivat hyvin tilanteisiin, jossa tarvitaan lisätilaa kylmäsäilytykseen, joko pysyvästi tai tilapäisesti. Siirrettävyytensä ansiosta ne ovat hyvä ratkaisu esim.  erilaisten konserttien, messujen tai muiden tapahtumien kylmäsäilytystarpeeseen.

Suosituimpia kylmätilaratkaisuitamme ovat erilaiset raatokontit, joita käytetään esim. kanojen ja porsaiden kylmäsäilytykseen. Raatokonttien varustuksiin kuuluvat liikuteltavat rst-altaat. Lihan/tuotanto- ja riistaeläinten käsittelyyn ja säilytykseen kylmäkonttiratkaisut soveltuvat loistavasti, ja kylmäkontteja onkin valmistettu paljon maatiloille ja metsästysseuroille.

Konttien rakenne: Kylmä- ja pakastekontit on valmistettu vahvaan metallirunkoon 100mm:n polyuretaanielementeistä, jonka U-arvo on 0,22W/m2K. Sisälattia on pinnoitettu 18mm:n vanerilla, joka voidaan päällystää mm. alumiini-riisilevyllä, muovimatolla tai myös elintarviketiloihin soveltuvilla epoksipinnoitteilla. Konteissa on valaistus, joka toimii samalla sähkönsyötöllä kuin koneikot. Kontit voidaan rakentaa joko siirtolava-alustan päälle, trukilla nostettavaksi tai nostokorvilla, mikä mahdollistaa helpon siirrettävyyden. Konteissa on vesikatto.

Varustus: Kaikki kontit on varustettu käyttövalmiilla automatiikkaohjatulla jäähdytyskoneistolla sekä automaattisella kondenssiveden haihdutuksella. Ylimääräinen kondenssivesi johdetaan ylivuotoputkesta kontin ulkopuolelle. Konteissa on kylmiönovet lukkomahdollisuudella/oviverhot, lattioihin voidaan laittaa kaivot mahdollista lattianpesua varten jne. lisävarustuksia rakennamme asiakkaan toivomusten mukaan. Kontit voidaan varustaa myös elintarvikehyllyillä, jotka ovat säädettävissä haluttuun korkeuteen. Hyllyjen pinta on pulverimaalattua terästä tai ruostumatonta terästä.

Tehtaamme sijaitsee Somerolla.

Kuljetukset nosturiautolla ympäri Suomen.

Kuvamateriaalia kylmäkonteista

 

Valmistamme kontit mittojenne mukaan,
soita 0405108906 pyydä tarjous täältä.

TUKESIN HYVÄKSYMÄ KYLMÄLAITELIIKE
LUPANUMERO 4718/91/2011.
SÄHKÖPÄTEVYYS LUPANUMERO 19146.
SULPUN JÄSENLIIKE VUODESTA 2007.
VASTUUVAKUUTUKSET OP-POHJOLA.
RALA-PÄTEVYYS 2021.