Mittatilauskontit

Mittatilauskonttien valmistus

Toimintaamme kuuluu myös kaikenlaisten mittatilauskonttien valmistus ja myynti. Mittatilauskonttien valmistuksen aloitimme pienimuotoisesti ilmalämpöpumppukaupan ohella vuonna 2007 ja nykyään konttien valmistus on kasvanut suureksi osaksi liiketoimintaamme. Kokemuksemme konttien valmistuksesta on vakaa ja ammattitaitoinen ja pystymme valmistamaan kontteja lähes joka lähtöön.

Mittatilauskonttien valmistus tapahtuu käsityönä omalla työvoimalla omassa hallissamme Somerolla. Mittatilauskontit ovat asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä lisätiloja, jotka voidaan varustaa juuri niillä ominaisuuksilla, joita asiakas toimintaansa varten tarvitsee. Valmistamme kontteja joka lähtöön: kylmä- ja pakastekonteista kioski-, toimisto-, myymälä- ja laitetilakontteihin tehdashallissamme Somerolla. Mittatilauskonttikysynnän ja valmistuskapasiteettimme monipuolisuudesta kertoo myös uusimmat valmistamamme erikoiskontit kuten mittatilaustyönä tehty, kiskoilla kulkevilla laveteilla varustettu vainajakylmiö sekä erilaisilla arkkitehtuurisilla yksityiskohdilla varustetut laitetilasuojakontit Väyläviraston käyttöön.

Kontteja teemme käsityönä asiakkaiden toiveiden, tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöiden. Käytämme valmistuksessamme ”pitkää tavaraa” eli pitkää uretaanielementtilevyä (100 mm tai 50  mm paksua), joten saat juuri sen kokoisen kontin kuin tarvitset.

Katso alla olevasta videosta, miten Teemu Silvonen löysi Teemu Heinosen ja nurkkapajakonttikaupat syntyi:

Lue lisää myös:
Mittatilauskontteja valmistuu joka lähtöön
Mittatilauksena valmistettu kontti taipuu moneksi

Meidän valmistama kioskikontti Suomen huutokauppakeisari-jaksossa 5 (kausi 14): https://www.ruutu.fi/video/3971109

Mittatilauskonttimalleja

Kylmä- ja pakastekontit ovat jäähdytettyjä huoneita, jotka ovat varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla. Konteissa on valmiit automatiikkaohjatut koneistot, jotka tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen. Valmistamme kontteja/kärryjä mittatilaustyönä, eli saat juuri sellaisen kontin kuin tarvitset.

Kioski- ja myyntikontit/kärryt ovat elintarvikekäyttöön soveltuvia tiloja, jotka on varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla sekä ikkunoilla. Pinnat on käsitelty ja pinnoitettu elintarviketilan vaatimuksia vastaavilla materiaaleilla. Konteissa on valmiit sähköasennukset ja valaistukset, joten kontin käyttöönotto vaatii vain pistorasian, josta ottaa virran käyttöä varten. Kontit ovat lämpöeristettyjä. Lämmitys/viilennys saadaan esimerkiksi ilmalämpöpumpulla.

Toimistokontit ja työmaaparakit / sosiaali- ja taukotilat ovat erilaisia toimitiloja, jotka on varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla sekä tarvittaessa myös ikkunoilla ja väliovilla. Konteissa on valmiit sähköasennukset ja valaistukset, eli päävirta tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen, niin kontti on käyttövalmis. Kontteihin saadaan helposti myös wc-, suihku- sekä keittiötilat. Nämä mittatilauskontit ovat lämpöeristettyjä ja lämmitys tapahtuu ilmalämpöpumpulla sekä lämpöpatterilla.

Laitekontit ovat erilaisia sähkölaitetiloja ja suojarakennelmia, esimerkiksi suurten tuotantolaitosten ja teleoperaattoreiden käyttöön sekä junaratojen varteen suojaamaan junaliikenteen tärkeitä turvajärjestelmiä. Laitetilakontti on tarkoitettu suojaksi operaattoreille ja muille toimijoille, jotka tarvitsevat laitetilan omien verkkojen ja tietoliikenteen toiminnan turvaamiseen. Voimme varustaa laitetilakontit täysin käyttövalmiiksi tai asiakas hoitaa varustelun.

Valmistamme mittatilaustyönä, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöiden myös vainajakylmiöitä. Vainajakylmiö on ratkaisu vainajien säilytykseen ja siirtoihin, esimerkiksi sairaaloille, seurakunnille, terveyskeskuksille, vanhainkodeille. Vainajakonteissa erikoisuutena kiskoilla kulkevat lavetit.

Konttien kuljetukset tapahtuvat nosturiautolla ympäri Suomen

 

Valmistamme mittatilauskontit mittojenne mukaan, kysy lisää ja
pyydä tarjous täältä. Tai soita 0405108906.

 

 

TUKESIN HYVÄKSYMÄ KYLMÄLAITELIIKE.
LUPANUMERO 4718/91/2011.
SÄHKÖPÄTEVYYS LUPANUMERO 19146.
SULPUN JÄSENLIIKE VUODESTA 2007.
VASTUUVAKUUTUKSET OP-POHJOLA.
RALA-PÄTEVYYS 2021.