Mittatilauskontteja valmistuu joka lähtöön

Kesä on kääntynyt hiljalleen syksyksi ja on tullut aika päivittää meidän kuulumisia. Kesä paahdettiin kovaa vauhtia helteiden keskellä ilmalämpöpumppukaupan ja asennusten parissa, ja myös mittatilauskontteja valmistettiin ja valmistetaan moneen eri lähtöön. Lämmin kesä nosti ilmalämpöpumppujen kysynnän huippulukemiin ja myös mittatilauskonttien kysyntä on kasvanut ja kasvaa koko ajan. Tässä artikkelissa katsastammekin hieman mittatilauskonttityömaamme kesänjälkeisiin kuulumisiin – ja hyväähän sillä saralla kuuluu! Mittatilauskontteja valmistuu joka lähtöön ja uusia tuulia puhaltaa mielenkiintoisten yhteistyökuvioiden merkeissä.

Mittatilauskontteja valmistetaan joka lähtöön

Mittatilauskonttien valmistusprosessi alkaa, kun asiakas ottaa meihin yhteyttä joko valmiin suunnitelman ja tarpeen kanssa tai kysyäkseen, onko meillä tarjota jotakin vaihtoehtoa hänellä olevaan tarpeeseen. Useimmiten on. Voimme valmistaa ja toimittaa mittatilaustyönä lähestulkoon minkälaisen kontin / lisätilan tahansa. Täysin valmiita kontteja meillä ei tällä hetkellä ole tarjolla, kysynnän ja tarpeen monipuolisuuden vuoksi ja silloin kun on, kontti myydään melko nopeasti eteenpäin. Mittatilaustyönä valmistettava kontti valmistuu suht nopeasti, pääsääntöisesti noin kolmessa viikossa tai sopimuksen mukaan. Teemme lähes kaiken alusta loppuun itse omalla tehtaallamme Somerolla.

Mittatilaustyönä valmistettavat kontit taipuvat nykyään melkein mihin vain ja vaihtoehtoja löytyy: kylmä- ja pakastekontit esim. suurkeittiöille, ravintoloille, marjatiloille, metsästysseuroille, lihatiloille jne., laitetilat esim. rautateiden tasoristeysten teknisen tilan suojaksi, kioski- ja myyntikontit esim. jäätelön myyjille, ravintoloille, grillikioskeiksi jne., toimistokontit ja työmaaparakit esim. etätyötoimistoksi, sosiaalitiloiksi, työmaaparakeiksi jne. Mittatilauskonttien isoimpana plussana on se, että saat juuri sellaisen tilan kuin ikinä tarvitsetkaan ja voit kuljettaa sen periaatteessa minne vain ikinä haluatkin. Vain mielikuvitus on rajana! Sinä kerrot meille ja me toteutamme.

Millaisia mittatilauskonttiprojekteja meillä on meneillään

Miten ja mistä asiakas sitten löytää meidät? Kysyntä on vuosien saatossa kasvanut niin, että laajempi, koko Suomen kattava näkyvyys on meille tärkeää. Mittatilauskonttien asiakaskunta ja käyttömahdollisuudet ovat hyvin laajat ja konttien toimitus onnistuu nosturiautolla ympäri Suomen eli voimme valmistaa sekä toimittaa kontteja minnepäin Suomea tahansa. Pelkkä ”puskaradio” ei riitä asiakaskunnan kasvattamisessa, vaikkakin se toimii ja tilauksia tulee usein myös niin, että ”naapuritilalla on teidän kontti käytössä ja mekin tarvitsemme” tai ”näimme teidän kontin markkinoilla ja mekin haluamme sellaisen”. Mistä tahansa asiakas meille tuleekin, asiakas on aina meille se ykkösjuttu!

Viimeaikoina olemme saaneet paljon näkyvyyttä mm. televisiossa ja sitä kautta päässeet osaksi mielenkiintoisia ja lisää näkyvyyttä tuovia mittatilauskonttiprojekteja. Esimerkkinä metsästykseen, kalastukseen ja eräilyyn keskittyvä tubettaja Teemu Silvonen, joka otti meihin yhteyttä aikomuksenaan hankkia itselleen erillinen ja nykyistä tilaa isompi ”nurkkakontti”. Kaupat syntyivät ja kaupantekotilanne taltioitiin Teemun YouTube-videolle (kanavalla 11.000 seuraajaa):

 

Silvosen ”nurkkapajan” lisäksi solmimme mielenkiintoisen mittatilaustyöprojektin nuorison suuresti suosiman Malmin Kebabin kanssa. Malmin Kebab on tullut tunnetuksi TikTokissa. Malmin Kebabin ”äijät” kävivätkin testauttamassa meillä mielettömän hyvät shokkipizzat ja todettiin, että kyllä – niin meidän Teemun vatsassa kuin tulevassa kontissa on loistavasti tilaa myös niille!

 

Parasta aikaa meillä on työn alla myös esim. pilottihankkeena puolustusvoimille mittatilaustyönä toteutettava siirreltävä ”sotku” eli sotilaskoti, armeijan vihreässä värisävyssä. Siirrettävyytensä ansiosta sotilaskoti tuo tutut herkut myös maastossa liikkuvien nautittaviksi. Kontti on valmistettu ja kehitetty varta vasten puolustusvoimien tarpeisiin. Myöhemmin nähdään, lähteekö näitä meiltä eteenpäin lisää.

Minkälaisia ajatuksia mittatilauskontit sinussa herättää?

Tuleeko mieleesi jokin hyvä käyttömahdollisuus mittatilauskontille tai liikuteltavalle lisätilalle? Olisiko sinulla tai yritykselläsi tarvetta mittatilauskontille? Mittatilauskontit ovat käyttömahdollisuuksiltaan hyvin monipuolisia ja monikäyttöisiä, sillä liikuteltavuutensa ansiosta ne voidaan helposti siirtää paikasta toiseen. Lisäksi kontit valmistetaan mittatilaustyönä mittojen mukaan räätälöiden, joten saat juuri sellaisen tilan kuin tarvitset – varusteluiden kera tai ilman. Voit katsoa lisää mittatilauskonteista täältä tai herätellä ajatuksia tämän aikaisemmin julkaisemamme artikkelin kautta.

Minkälaisia mittatilauskontteja yllä mainituista projekteista lopulta syntyy – siitä kerromme myöhemmin.

Syksyisin terveisin, Vilartin väki 🙂