Meillä on nyt myös RALA-pätevyys

RALA-pätevyys on puolueeton osoitus yrityksemme osaamisesta, vastuullisuudesta ja luotettavuudesta. Tekninen osaaminen ja resurssit on täten todennettu referenssikohteiden sekä henkilö- ja kalustoresurssien osalta ja yrityksemme täyttää tilaajavastuulain vaatimukset.

Meille on myönnetty tämä RALA-pätevyys 27.1.2021.

RALA eli Rakentamisen Laatu ry on perustettu vuonna 1997 rakennus- ja kiinteistöalojen keskeisten järjestöjen toimesta. Sen tavoitteeseen kuuluu hyvän kilpailun ja rakentamisen laadun kohentaminen. Se kerää ja ylläpitää tietoja yrityksistä sekä arvioi niiden osaamista ja resursseja.

Korkea laadunvarmistus ja henkilöstön osaamisen taso sekä yhteiskunnallisten velvotteiden hoitaminen ovat luonnollisesti myös jatkossa Vilart Teemu Heinonen Oy:n toiminnan peruspilareita.

Olemme olleet myös Suomen lämpöpumppuyhdistyksen SULPUN jäsenliike vuodesta 2007. Meillä on omat sähköurakointioikeudet ja uuden säädöksen 452/2009 mukaiset kylmäaineluvat. Kylmäpätevyyslupa numero 4718/91/2011. Sähköpätevyyslupa numero 19146.