Palautteesi on meille arvokasta

Mielestämme asiakkailta tuleva palaute on yrityksen toiminnalle tärkeää ja kaikenlainen rakentavassa mielessä annettu palaute on meille arvokasta. Kiitosta ja positiivista palautetta on aina mahtava saada ja sen vastaanottaminen lämmittää mieltä vielä pitkään. Rakentavasti annettu palaute ja kritiikki ovat meille tärkeitä ja hyödyllisiä, koska ne auttavat meitä kehittämään ja parantamaan toimintaamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, asiantuntemusta ja osaamista – ja sen vuoksi on tärkeää kuulla, miten siinä onnistumme. Palautteesi on meille arvokasta!

Mitä palaute meille merkitsee

Palautetta voi antaa monella eri tavoin, ja palautetta annettaessa on hyvä miettiä myös se päämäärä, mihin palautteella halutaan tähdätä. Halutaanko palautteella kiittää, kritisoida, korjata vai pahimmassa tapauksessa jopa musertaa.

Positiivinen palaute ja kiitos tarkoittavat meille, että olemme onnistuneet työssämme ja voimme hyvillä mielin ja sydämin jatkaa samalla tavalla. Rakentavasti annettu negatiivinen palaute ja kritiikki antavat meille puolestaan potkua ja suuntaa kehittää ja parantaa työtämme ja tilaisuuden korjata mahdolliset virheemme. Emme tee virheitä tahallamme, mutta jos teemme, haluamme kuulla siitä oppiaksemme ja korjataksemme asian parhaalla mahdollisella tavalla.

Positiivista palautetta annettaessa voi melkein aina olla varma, että palautteen saaja ilahtuu ja tulee hyvälle mielelle muotoilipa palautteen miten tahansa, mutta miten kritiikin tai negatiivisen palautteen voisi antaa järkevästi ja reilusti, loukkaamatta palautteen saajaa? Katso yksi esimerkki tästä.

Esimerkkejä kiitoksista, joita olemme saaneet:

Isot kiitokset ja suositukset Vilart Oy:lle!

Otimme yhteyttä Vilart Oy eri lämmitysvaihtoehdoista vanhan talon puulämmityksen käydessä työlääksi ja vanhojen sähkösyöppöpattereiden hajoillessa jatkuvasti. Saimme jo ensimmäisessä puhelussa sovittua meille sopivan tilannekartoitusajan, jolloin saimme asiantuntijan paikalle arvioimaan, mikä olisi järkevin ratkaisu lämmityksen suhteen. Päädyimme yhdessä Mitsubishi FH35 ilmalämpöpumpun asentamiseen alakertaan ja yläkertaan. Koko prosessi oli meille vaivaton ja uudet ilmalämpöpumput olivat toiveidemme mukaisesti asennettuina hyvin nopeasti. Ilmalämpöpumppujen asentaja oli erittäin ammattitaitoinen ja neuvoi laitteiden sijoittamisessa. Kävimme yhdessä läpi eri vaihtoehdot ilmalämpöpumppujen sijainneiksi ja ammattilaisen apu ja arvio sisä- ja ulkoyksikköjen sijoittamisessa oli kullanarvoinen. Myös haastava asennus talon välipohjan läpi sujui ongelmitta ja toinen pumpuista saatiin onnistuneesti paikalleen, vaikka emme olleet edes kotona. Olemme jo lyhyen käytön aikana havainneet ilmalämpöpumppujen merkittävät edut käyttömukavuudessa sekä lämmityskuluissa. Ylläpitotoiminto pitää taloa lämpimänä, kun kukaan ei ole kotona ja tarvittaessa pumppu lämmittää isommankin tilan hyvin nopeasti. Ilmalämpöpumppujen neutraali ulkonäkö ei pilaa vanhan talon tunnelmaa ja myös ulkoyksiköt saatiin sijoitettua järkeville paikoille. Vilart Oy:n kanssa kommunikointi otimi loistavasti ja laitteet sekä niiden asennukset toimitettiin toiveidemme mukaan hyvin pikaisella aikataululla. Valitsimme Vilart Oy:n kilpailukykyisten laitehintojen perusteella ja saamamme palvelu ilmaisine konsultointeineen osoittautui korvaamattomaksi. Olemme erittäin tyytyväisiä talomme uuteen lämmitysratkaisuun ja touteutukseen!”

” Erittäin hyvää huoltopalvelua: Huoltomies tuli silloin kun sovittiin ja hoiti hommansa asiallisesti. Kiitokset.”

” Asiantuntevaa ja nopeaa palvelua, isot kiitokset”

” Siis niin mahtavaa palvelua ja nopea toimitus. Minä ja perheeni kiitän ja kumarran ja suosittelen lämpimästi, tai nyt kylmästi kun koti on viileä”

” Kiitos joustavasta toimituksesta ja ahkerasta työntekijästä. Hän ansaitsee 10 pistettä.”

Haluamme  kiittää teitä kaikkia näistä ylläolevista sekä muista palautteista – ne ovat meille todella arvokkaita ja tärkeitä! – Haluaisitko sinä antaa meille palautetta? Voit kirjoittaa sitä meille facebookiin, googleen tai lähettää palautetta suoraan meille klikkaamalla tästä

– Kiitos 🙂