Olemme muuttaneet!

Olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin osoitteeseen Ohratie 4, Somero helmikuun aikana 2023.

Muutostyöt kuten myymälämme sisustus ja julkisivujen teippaus ovat vielä kesken, mutta pienimuotoisia avajaisia pääsemme viettämään kuitenkin maaliskuussa 17. ja 18.3. Pe 17.3. paikalla on aurinkosähköedustaja Timo Järvinen Scanofficelta ja lauantaina 18.3. ilmalämpöpumppuedustaja Mikko Sandholm Scanofficelta ja Antti Virtanen Scanvarmilta. Luvassa myös kivoja yllätyksiä ja makkaragrilli on kuumana. Pysy kuulolla, kerromme lähempänä lisää.

Paikallisille uusi osoitteemme onkin tuttu, sillä aiemmin tässä toimitilassa sijaitsi Someron Rengas. Olemme tehneet hieman muutoksia sisätiloihin, jotta paikasta tulee näköisemme ja vielä menee tovi kunnes kaikki palaset loksahtavat paikoilleen. Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa hämminkiä ja sekaisuutta. Meidät tavoittaa kuitenkin aina puhelimitse (soitamme takaisin, jos emme heti vastaa) numerosta 0405108906 tai 0400184328 tai sähköpostilla info@vilart.fi. Voit lähettää meille myös viestin yhteydenottolomakkeella klikkaamalla tästä

Meiltä saat ilmalämpöpumput ja aurinkosähköjärjestelmät asennettuna ja mittatilauskontit mittojen mukaan räätälöitynä. Kaikki saman katon alta periaatteella. Myös takuuasiat, korjaukset ja huollot.

Tervetuloa Ohratielle!

Toivottaa Vilartin väki