Avajaispäivät

Uuden myymälän avajaispäivät tulossa

Ensi viikonloppuna 17. ja 18.3.2023 vietetään meidän uuden myymälän avajaispäiviä, tervetuloa! Molempina päivinä ohjelma on hieman erilaista, joten voit hyvin tulla paikalle kumpanakin päivänä.

PE 17.3. päivän teemana on aurinkosähkö. Miksi valita Scanofficen aurinkopaneelit ja mikä olisi parhain järjestelmä juuri sinulle? Tervetuloa kuulemaan ja kysymään, paikalla Scanofficen edustaja Timo Järvinen klo: 10-15. Avajaispäivänä tehdyt tarjoukset erikoishintaan (tarjouksessa mm. 5,5 kWp järjestelmät)! Yllätysämpärit (katso sisään, voit voittaa) 50:lle ensimmäiselle (yksi ämpäri/perhe)!

LA 18.3. päivän teemana ovat ilmalämpöpumput. Miksi ostaa ilmalämpöpumppu Hankintaturvaliikkeestä ja minkälainen ilmalämpöpumppu olisi sinun kohdallasi parhain valinta? Tervetuloa kuulemaan ja kysymään, paikalla Scanofficen edustaja Mikko Sandholm. Tarjouksessa Mitsubishi Electric HR Cool sekä Gree Bora huoneilmaviilentimet! Lapsille PONITALUTUSTA klo. 10-12!

Molempina päivinä makkaratarjoilu ja lapsille ilmapalloja. Tervetuloa koko perheen voimin!

Tutustu Scanoffice aurinkosähköjärjestelmiin: Aurinkopaneelit luotettavalta Scanoffice Aurinkopartneriltasi

Tutustu Scanofficen ilmalämpöpumppuihin: Ilmalämpöpumppu | Mitsubishi Electric – Suomen suosituin (scanoffice.fi)

Etkö pääse paikalle, mutta haluat pyytää tarjouksen? Ota yhteyttä meihin: Vilart Teemu Heinonen Oy