Meillä voit maksaa myös rahoituksella

Tiesithän, että meillä voit maksaa ilmalämpöpumppu- tai aurinkosähköostoksesi kätevästi ja joustavasti myös rahoituksella. Käytössämme on ResursBankin sekä SOG-rahoituksen (OP-yrityspakki Oyj) rahoitukset. Rahoituslaskureihin pääset tästä.

Maksuaikatarjous 30.11.2023 asti

Osta nyt –  maksa 6 kk kuluttua! Kyllä, nyt voit halutessasi siirtää laskun eräpäivää 6 kk eteenpäin täysin kuluitta ja koroitta. Tämä etu vain Scanofficen jälleenmyyjille tarkoitetulla SOG-rahoituksella, jonka myöntää OP Yrityspankki Oyj.

Kaikkiin 30.11.2023 mennessä tehtyihin ja myönnettyihin SOG-rahoitushakemuksiin saat halutessasi täysin kuluttoman ja korottoman kuuden kuukauden eräpäivänsiirron. Rahoitusta voi hakea aina 2500-50 000 € hankintoihin. Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän kuin haettu minimisumma 2500 €. Eli ostoksesi summan ollessa esim. 2190 € (Mitsubishi AY25 ilmalämpöpumppu asennettuna) on rahoituksesi määrä juuri sen suuruinen, vaikka olisit hakenut rahoitusta 2500 euron summalle.

Rahoituksella maksaessa saat joustavasti takaisinmaksuaikaa, mutta voit myös maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.

SOG-rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 11,71 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,15 % 08/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 19 286,78 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 120 € minimilyhennyksin (1,20 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 161 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Hae rahoitusta kätevästi itse

Voit hakea rahoitusta kätevästi itse – mahdollisesti jo ennen ostopäätöstä tai ostotapahtumaa. Rahoitus lähtee käyntiin vasta, kun osto on tehty ja me olemme saaneet tarvittavat dokumentit ja allekirjoitukset. Mitään ei pääse tapahtumaan tietämättäsi, eli prosessi on täysin turvallinen. Esimerkiksi jos vaikka olisitkin hakenut rahoitusta ja saanut myönteisen rahoituspäätöksen, mutta jostakin syystä et suoritakaan ostosta, ei rahoitus aktivoidu eli laskua ei synny ilman ostotapahtumaa.

SOG-rahoitukseen pääset tutustumaan lisää Scanofficen sivuilta: Energiaratkaisun rahoitus | Scanoffice. Halutessasi voit täyttää rahoitushakemuksen myös siellä klikkaamalla ”Hae rahoitusta”-linkkiä. Muista valita meidän liike eli Vilart Teemu Heinonen Oy toimipisteeksi.

Rahoitushakemuksiin pääset myös meidän omien verkkosivujemme kautta → Vilart Teemu Heinonen Oy/rahoitus

Mielessä ilmalämpöpumpun hankinta? Meiltä saat mm. nämä ilmalämpöpumput avaimet käteen-asennettuna: Ilmalämpöpumppu | Mitsubishi Electric – Suomen suosituin (scanoffice.fi)

Aurinkosähkö kiinnostaa tai oman aurinkovoimalan asentaminen on ajankohtaista? Scanofficen aurinkopartnerina saat aurinkovoimalaasi kaikki osaset vaivattomasti ja luotettavasti yhdestä paikasta. Lue lisää: Aurinkopaneelit kotiin | Laaja valikoima | Scanoffice

Kysy lisää ja pyydä tarjous: Ota yhteyttä