Paras ilmalämpöpumppu – mistä sen tuntee?

Saako halvalla hyvää – kysymys on varmasti monen mielessä myös ilmalämpöpumppukaupoille mentäessä. Moni ostaja haluaa halvan ja hyvän ilmalämpöpumpun ja usein toiveena on myös markkinoiden paras ilmalämpöpumppu.

Ilmalämpöpumpun hinta

Markkinoilta löytyy monia eri ilmalämpöpumppuja ja hinnat vaihtelevat suurestikin. Monet verkkokaupat erityisesti myyvät edullisia ilmalämpöpumppuja ja heille se onkin mahdollista suurten varastojen ja ostokanavien myötä. Me, pienehkönä jälleenmyyntiyrityksenä, emme ole markkinoiden halvin vaihtoehto, mutta pystymme tarjoamaan takuulla laadukkaat tuotteet ammattitaitoisesti asennettuna ja vieläpä loistavalla ja joustavalla jälkimarkkinoinnilla. Suuri ja luotettava maahantuojayritys taustalla takaa sen, että takuu- ja varaosapalvelut toimivat nopeasti ja mutkitta. Halvalla voi saada hyvän ilmalämpöpumpun, mutta toimiiko jälkipalvelut ja miten on asennuksen laita?

Me olemme Scanoffice Oy:n valtuuttama hankintaturvaliike eli täyden palvelun ammattilainen. Meiltä saat kaikki palvelut yhdestä paikasta. Me myymme Mitsubishi Electric ja Gree merkkisiä ilmalämpöpumppuja avaimet käteen asennettuna. Ilmalämpöpumpun hinta määräytyy itse laitteesta, asennustyöstä ja asennustarvikkeista. Mitsubishin ilmalämpöpumppujen hinta asennettuna lähtee 2000 eurosta ylöspäin, riippuen ilmalämpöpumpun mallista ja teholuokasta. Gree ilmalämpöpumpun saa edullisemmin, alle 2000 euron hinnalla.

Paras ilmalämpöpumppu

Itse asiaan eli mikä on markkinoiden paras ilmalämpöpumppu ja mistä sen tuntee. Kuka tahansa voi myydä, ja jokainen myykin vain parasta. Mutta mistä sen parhaimman tuntee? Olet varmasti joskus lähtenyt hyvän ja halvan tarjouksen perässä kauppaan ja päätynytkin ostamaan kalliimman tuotteen. Hyvä investointi maksaa itsensä käyttökustannuksissa ja käyttövuosissa takaisin.

Merkki ja tunnettuus ovat  suuria myyntivaltteja ja luottamuskysymyksiä kun etsitään parasta tuotetta – kuten parasta ilmalämpöpumppua. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ovat vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla kun kysymys on hyvästä ja luotettavasta ilmalämpöpumpusta – parhaasta ilmalämpöpumpusta. Parhaan ilmalämpöpumpun tuntee energiatehokkuudesta; lämmitystehosta ja hyötysuhteesta. Myös erilaiset puolueettomat testit kertovat ilmalämpöpumpun tehokkuudesta ja luotettavuudesta: Testattu! Meillä, heillä ja teillä. – Scanoffice.

Yksi parhaimmista ellei paras ilmalämpöpumppu on Mitsubishi Electric RW-mallisarjan ilmalämpöpumppu. RW:n uusi huipputehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, jopa todella alhaisissa ulkolämpötiloissa. Tämä huipputehokas ilmalämpöpumppu on luotu Pohjolan vaativiin oloihin: Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu – Scanoffice.

Takuuvarmasti hyvä ja tehokas ilmalämpöpumppu ei ole se halvin vaihtoehto, mutta maksaa itsensä takaisin käyttökokemuksissa, hyödyissä ja käyttövuosissa. Hyvä ilmalämpöpumppu on kannattava investointi ja kokonaiskauppa, joka rakentuu eri osista kuten laadukas tuote, ammattitaitoinen asennus ja asennuspalvelu, toimiva ja taattu jälkihoito. Varmista, että ostotilanteen jälkeen et jää ilmalämpöpumpun kanssa yksin vaan että sinulla on ammattilaisen turva mukanasi myös laitteen käyttöiän ajan.

Onko mielessä ilmalämpöpumpun hankinta tai heräsikö mieleen kysymyksiä ilmalämpöpumpusta? Voit lähestyä meitä helposti yhteydenottolomakkeella: Ota yhteyttä tästä. Tai soita myymäläämme: 040 0184 328.

Paras ilmalämpöpumppu on pienen askeleen päässä.