Vuoden Yritys Somerolla 2023 -palkinto

Saimme suuren kunnian tulla palkituksi Vuoden 2023 Yrityksenä Somerolla. Valinnan teki Varsinais-Suomen Yrittäjät Someron Yrittäjien ehdotuksesta ja palkinto ojennettiin meille juhlallisesti Yrittäjägaalassa Turun Logomossa 18.11.2023.

Yrittäjägaalassa palkinnon olivat yrityksen puolesta vastaanottamassa Yrittäjä ja Toimitusjohtaja Teemu Heinonen puolisonsa, yrityksen markkinointitehtäviä hoitavan Anu Suontaustan kanssa. Palkinnon meille luovuttivat Someron Kaupunginjohtaja Sami Suikkanen sekä Someron Yrittäjien Puheenjohtaja Sari Majuri.

Alla Varsinais-Suomen Yrittäjien toimesta otettuja kuvia gaalasta. Kuvaaja Sander Vill.

Iso kiitos kunniasta ja huomionosoituksesta – tästä on todella hyvä jatkaa eteenpäin. Iso kiitos kuuluu myös meidän työntekijöille ja asiakkaille, ilman teitä emme olisi tässä. Teidän kanssa ja teitä varten tätä työtä tehdään nyt ja jatkossa.

Lämpimästi kiittäen,
Teemu, Anu ja muu Vilartin väki