Osta nyt – maksa 6 kk päästä

Tiesithän, että sinun ei tarvitse maksaa hankintaasi kerralla kokonaan. Joskus investointi kodin energiaremonttiin voi tuntua liian suurelta kerralla maksettavasti, ja joustavampi maksutapa tuntuisi kevyemmältä vaihtoehdolta syntyviä säästöjäkin ajatellen. Nyt jos koskaan, rahoituksella maksaminen kannattaa.

Osta nyt – maksa 6 kk päästä! SOG-rahoituksen maksuaikatarjous ajalla 19.2. -31.5.2024 tarkoittaa, että kaikkiin 31.5.2024 tehtyihin ja myönnettyihin SOG-rahoitushakemuksiin saat halutessasi täysin kuluttoman ja korottoman kuuden kuukauden eräpäivän siirron. Ensimmäinen laskusi erääntyy vasta kuuden kuukauden päästä – ilman mitään kuluja tai lyhennyksiä. Voit päättää maksatko laskun kokonaan kerralla pois, vai jatkatko maksusuunnitelman mukaisesti sinulle sopivissa erissä.

Voit täyttää hakemuksen kätevästi verkossa itse ja tehdä sen valmiiksi myös jo ennen ostopäätöstä. Myönteinen päätös ei sido sinua luoton nostamiseen, vaan luotto nostetaan vasta oston yhteydessä. Voit hakea rahoitusta aina 2 500-50 000 € hankintoihin. Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän kuin 2 500 €, maksat vain siitä summasta mikä ostoksesi on riippumatta siitä, minkä suuruisen luoton olet hakenut. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj.

Hyödynnä SOG-rahoituksen maksuaikatarjous ja tee parannus kodin energia-asioihin uudella ilmalämpöpumpulla tai aurinkosähköjärjestelmällä. Tätä joustavaa maksutapaa voit hyödyntää kaikkiin Scanofficen tuoteryhmiin – mittatilauskontteihin SOG-rahoitus ei valitettavasti maksutavaksi käy. Lue lisää Scanofficen sivuilta, josta pääset myös rahoituslaskureihin: Energiaratkaisun rahoitus | Scanoffice.

SOG-rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 12,04 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,45 % 02/24), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 19 984,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 120 € minimilyhennyksin (1,20 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 167 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Haluatko kuulla lisää rahoituksella maksamisesta tai haluatko, että autamme hakemuksen tekemisessä? Autamme mielellämme.

Rahoituslaskuriin pääset myös täältä meidän omilta sivuilta: Vilart.fi/rahoitus