Ole nopea ja tilaa kesäksi tehokas viilentäjä

Kevättä kohti mennään hiljalleen ja ennen kuin huomaakaan, sieltä se kesäkin jo koittaa. Mutta sitä, minkälainen kesä sieltä tuleekaan ei oikein osaa etukäteen ennustaa. Hellettä ja hikoilua ei kuitenkaan kukaan sisätiloissa kaipaa ja siihen löytyy tehokas ja toimiva ratkaisu! Mitsubishi Electric HR – tehokas ja hiljainen viilentäjä. Jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu.

Tehokas ja hiljainen viilentäjä – nyt tarjoushintaan

Mitsubishi Electric HR -malli on jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu, joka soveltuu erityisesti kerrostaloasuntojen viilennykseen, mutta toki käy myös minne vain missä viilennystä tarvitaan. Hiljaisen puhallusäänensä ansiosta HR on mainio laite myös makuuhuoneeseen tai sen läheisyyteen ja pienen kokonsa (280 x 838 x 228 mm) ansiosta HR on helppo sijoittaa myös mataliin tiloihin,  kuten ikkunoiden ja ovien yläpuolelle.

Ole siis nopea ja tilaa kesäksi tehokas, hiljainen ja miellyttävä huoneilman viilentäjä Mitsubishi Electric HR. Saat sen kampanjahintaan nyt (asennettuna alkaen) vain 1550 €, kun tilaat 15.3.2024 mennessä. Hintaan sisältyy perusasennukset sekä tarvikkeet, lisähinnasta mahdollinen timanttiporaus (kovat seinät kuten betoni). Tarjoushinta koskee teholuokan 25 ilmalämpöpumppua, joka soveltuu alle 100 m² tiloihin. Isompitehoisen 35 -mallin hinta on kampanjan aikaan 1650 €. Säästöä sinulle kertyy 200 euroa tämän tarjouksen myötä.

Asennusajankohdan voit valita huhti-kesäkuun väliltä. Ajat annetaan varauskalenterimme ehdoilla. Tällä hetkellä asennusaikoja on vielä hyvin vapaana, mutta kalenteri täyttyy nopeasti.

Tilaa omaksi, kysy lisää ja ota yhteyttä lomakkeella, lähettämällä sähköpostia: info@vilart.fi tai soittamalla myymälään: 040 0184 328