On aika laittaa ilmalämpöpumppuasiat kesäkuntoon

Kesä tulee, onko ilmalämpöpumppusi valmis?

Kevätauringon paistaessa ja auringon lämmittäessä mukavasti kylmän ja pitkän talvikauden päättymisen merkiksi, on hyvä hetki katsastaa, mitä vanhalle ilmalämpöpumpulle kuuluu, vai olisiko kenties aika hankkia kokonaan uusi sellainen? Kesä tulee, mutta onko ilmalämpöpumppusi siihen valmis. On aika laittaa ilmalämpöpumppuasiat kesäkuntoon.

Laadukkaan ilmalämpöpumpun keskimääräinen käyttöikä on noin 15 vuotta, mutta hajontaa löytyy suuntaan tai toiseen. Suositeltu huoltoväli lämpöpumpulle on noin 3-5 vuotta, mutta olemmepa joskus huoltaneet 10 vuottakin ilman ensimmäistäkään huoltoa käyneitä lämpöpumppuja. Poikkeuksia siis löytyy. Hyvä perushuoltaminen itse, kuten suodattimien säännöllinen puhdistus imuroimalla ja pesemällä, auttaa lämpöpumppua pysymään toimintakuntoisena ja energiatehokkaana pidempään.

Mikäli ilmalämpöpumppusi ikä lähentelee 15 vuotta, olisi hyvä aika tarkistaa toimiiko se enää tulevan talven yli ja onko se muutoinkin jo ajanut toimintakyvyiltään aikansa ohi.

Kevät on loistavaa aikaa päivittää ilmalämpöpumput

Keväällä, ennen kesähelteiden saapumista ja valtaosan ihmisistä herätessä akuutteihin viilennystarpeisiin on loistava aika päivittää lämpöpumppuasiat. Meillä on tarjota joustavammin asennusaikoja ja viilentimiä sekä kaikkia ilmalämpöpumppumalleja löytyy vielä hyvin (myös pienellä tinkivaralla).

Keskikesän aikaan tulee sitten se pahin ruuhka ja asennusajoista sekä viimeisistä varastossa vapaana olevista huoneilmaviilentimistä tai tietyistä ilmalämpöpumppumalleista käydään kisaa, kuka sen saa. Jos siis huollat tai hankit ihan uuden lämpöpumpun nyt, on se kesäksi varmasti valmiina ja täysin käyttökunnossa!

Ole siis ajoissa ja ota meihin rohkeasti yhteyttä sivuillamme olevien yhteystietojen kautta tai laittamalla yhteydenottopyynnön täältä.

Uuden ilmalämpöpumpun parhaat hyödyt

Sanonta vaihtamalla paranee ei päde joka asiaan, mutta ilmalämpöpumppujen kohdalla se pätee. Jos sinulla on se vanha, parhaat päivänsä jo elänyt yli 10 vuotta vanha ilmalämpöpumppu tai ei ilmalämpöpumppua ollenkaan, on nämä uudet laadukkaat Pohjoisen oloihin suunnitellut ilmalämpöpumput ihan huippu vaihtoehtoja. On uudet, ympäristöystävälliset R32 kylmäaineet ja entistä energiatehokkaammat koneistot sekä hiljaiset käyntiäänet jne.

Pohjoismaiden suurimpana maahantuojana Scanofficelta saa laadukkaiden ja kestävien tuotteiden lisäksi myös markinoiden parhaimmat takuut ja meiltä hankintaturvaliikkeenä takuuvarman ja ammattitaitoisen palvelun. Asennamme lämpöpumput ”avaimet käteen” periaatteella ja viemme tarvittaessa myös vanhan laitteen pois, ja jälkimarkkinointi sekä huoltoasiat toimivat takuuvarmasti.

Hankintaturvaliikkeenä tarjoamme sinulle mm. maksuttoman mitoitus- ja suunnittelupalvelun, laadukkaat tuotteet, ammattitaitoisen asennuspalvelun ja huoltopalvelut sekä käyttöopastukset. Hankkiessasi uuden ilmalämpöumpun saat edellä mainittujen asioiden lisäksi taloudellisen lämmityslaitteen, tehokkaan jäähdyttäjän, kosteudenpoiston, puhtaamman sisäilman ja ilman kierrätyksen.

Ilmalämpöpumppuvaihtoehtoja on monia, meiltä saat laadukkaat Mitsubishi Electric sekä Gree ilmalämpöpumput. Katso lisää täältä.

Ostaessasi ja asennuttaessasi uuden ilmalämpöpumpun voit hakea myös kotitalousvähennystä asennustyön osuudesta. Lue lisää verottajan sivuilta: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/vahennykset/kotitalousvahennys/

Älä siis mieti turhaan, laitetaan ilmalämpöpumppuasiat kesäksi kuntoon!

Lue myös mistä tunnistaa parhaan ilmalämpöpumpun → Paras ilmalämpöpumppu – mistä sen tuntee?