Plasma Quad Plus ja muut LN-mallisarjan huippuominaisuudet

Mitsubishi Electricin LN-mallisarja on suosituin ja Suomen myydyin ilmalämpöpumppu, eikä suotta. Tyylikkään muotoilun, uuden ympäristöystävällisemmän kylmäaineen, silmiä hivelevän kauniiden väriviimeistelyiden, parhaan saavutettavissa olevan energialuokan A+++ lisäksi siinä on ominaisuuksia, jotka tekevät siitä huippuluokan ilmalämpöpumpun.

LN sopii kotiin kuin kotiin, eikä se pilaa parhaintakaan sisustusta. Valittavanasi on neljä eri värisävyä: perus lumenvalkoinen sekä värilliset onyxinmusta, rubiininpunainen ja helmenvalkoinen ja kolme kokoluokkaa: LN25, LN35 ja LN50. LN-mallisarja sopii loistavasti käytettäväksi myös useamman sisäyksikön ja yhden ulkoyksikön MultiSplit-malliratkaisuun.

Tässä artikkelissa haluamme nostaa esille Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminnon sekä muut LN-mallisarjan erikoisominaisuudet, jotka tekevät siitä juuri oman huippuyksilönsä.

Plasma Quad Plus puhdistaa sisäilmaa tehokkaasti

Plasma Quad Plus on sisäilman puhdistustoiminto, joka kytketään päälle kaukosäätimestä. Jos kärsit allergiasta tai olet herkkä hajuille, tämä toiminto helpottaa oloasi sisätiloissa huomattavasti. Plasmasuodatin ehkäisee jopa 94-99 % ilmassa leijuvista epäpuhtauksista ja haitallisista pienhiukkasista kuten bakteereista, viruksista, homeitiöistä, allergeeneista ja pölyistä.

Plasma Quad Plus: Testiraportit viruksille, bakteereille, homeitiöille ja allergeeneille

  • Bakteerit, 99% poistettu 162 minuutissa, 25 m³ testitilasta (KRCES-Bio Testaus No. 2016-0018)
  • Virukset, 99 % neutralisoitu 72 minuutissa, 25 m³ testitilasta (vrc.center, SMC No. 28-002)
  • Homeitiöt, 99% neutralisoitu 135 minuutissa (Japan Food Research Laboratories, Testaus No. 16069353001-0201)
  • Allergeenit, Kissankarvat ja siitepöly, 98% neutralisoitu (ITEA Report No. T1606028)

Kaksoissiivekkeet ja 3D i-See Sensor

Kaksoissiivekkeiden ja tuplailmaohjaimien avulla puhallusilma saadaan jakautumaan huonetilaan tehokkaammin, vedottomimmin ja miellyttävimmin. Uudenlainen siivekerakenne ohjaa sekä vaakasuoraa että pystysuoraa ilmavirtausta pienemmällä ilmavirtausnopeudella. Vain sisäyksikön alapinnassa olevat kaksoissiivekkeet ja ilmanohjaimet liikkuvat, joten laitteen tyylikäs etupaneeli säilyttää jatkuvasti kauniin ulkonäkönsä.

3D i-See Sensor on puolestaan anturi / ”silmä”, joka tunnistaa ja mittaa huonetilan lämpötilaeroja. Sensori havaitsee esimerkiksi onko huoneessa ihmisiä ja mukauttaa toimintonsa sen mukaisesti. Esimerkiksi energiansäästöasetus menee itsestään päälle, mikäli huoneessa ei ole ihmisiä.

Takkatoiminto ja muut lisäominaisuudet

Uutena toimintona LN-mallisarjan ilmalämpöpumppuihin on lisätty automaattinen takkatoiminto eli toiminto, jonka avulla tasaa tehokkaammin lämpötilaeroja ja levittää lämmintä ilmaa sisätilassa laajemmalle. Tätä toimintoa käytettäessä sisäyksikkö jatkaa asetettua puhallustoimintaa sen jälkeenkin kun tavoitelämpötila on saavutettu. Takasta tai muusta lämmönlähteestä tuleva lämpö saadaan näin jakautumaan tehokkaammin ja energiaa säästäen.

LN:ssä on myös uniikki Yötila-toiminto, jota käyttämällä ulkoyksikön äänitaso tippuu 3 dB:n tasolle eli ulkoyksiköstä syntyvät äänet ovat lähes huomaamattoman hiljaiset. Muita ominaisuuksia ovat myös uusi ympäristöystävällinen R32 kylmäaine, taustavalaistu kaukosäädin, ylläpitolämpötilan säätömahdollisuus 10-30 asteen välillä sekä sisäänrakennettu WiFi-sovitin.

Mitsubishin ilmalämpöpumput on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti miellyttävää lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan. Tästä saat itsellesi ilmalämpöpumpun joka kestää aikaa niin toiminnoiltaan kuin ulkonäöltäänkin. Mitsubishin ilmalämpöpumput myös testataan säännöllisesti puolueettomissa testauksissa: Testattu! Meillä, heillä ja teillä. – Scanoffice

Mistä tunnistaa parhaan ilmalämpöpumpun? → Paras ilmalämpöpumppu – mistä sen tuntee?

Onko sinulla ilmalämpöpumpun vaihto- tai ostoaikeita? Ota yhteyttä: 0400184328 tai laita meille yhteydenottopyyntö täältä