Olemme nyt Scanoffice Lämpöpumppu-Pro

 

Olemme aikaisemmin ollut Scanofficen valtuuttama Hankintaturvaliike ja ketju-uudistuksen myötä meistä tuli Scanoffice Lämpöpumppu-Pro jälleenmyyjä. Me, yhdessä yli 60 Scanoffice Lämpöpumppu-Pro -liikeiden kanssa edustamme Scanofficen korkeinta jälleenmyyjäpartneri-tasoa eli useiden vuosien (meidän kohdalla yli vuosikymmenen) kokemusta sekä vahvaa osaamista ja ammattitaitoa.

Scanoffice Lämpöpumppu-Pro jälleenmyyjänä

ja lämpöpumppujen kokeneena asiantuntijana palvelemme sinua kaikissa lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Yhteistä Scanoffice lämpöpumppu-Pro -liikkeille on paikallisuus ja tuotevalikoiman päätuotteina Mitsubishi Electric -lämpöpumput. Mitsubishi Electric lämpöpumput ovat osoittaneet toimintavarmuutensa ja tuomansa säästöt jo 20 vuoden ajan Suomen kylmissä ja vaihtelevissa ilmasto-olosuhteissa. Haluamme myydä ja tarjota vain parasta. Meiltä saat ilmalämpöpumput luotettavasti avaimet käteen -asennettuna.

Olemme aidosti paikallisia

Meillä on toimitilat omalla paikkakunnallamme Somerolla ja pystymme palvelemaan lähialueemme asiakkaita aidosti paikallisesti. Lyhyet etäisyydet mahdollistavat tehokkaan toiminnan ja mahdollisissa jälkimarkkinointiasioissa (kuten huolto, korjaus ja takuuasiat) palvelu on nopeata ja kustannustehokasta. Paikallisuus edellyttää myös hyvää laatua – yli puolet uusista toimituksistamme tapahtuu vanhojen tyytyväisten asiakkaidemme suositusten perusteella. Meidän toimintasäteemme ulottuu noin 100 km alueelle Somerolta – ja ollaanpa joskus asennettu kauemmaskin. Somero on tunnettu kesäkaupunki, jossa on paljon kesämökkejä. Me olemme saaneet kunnian asentaa vuosien saatossa useita lämpöpumppuja mökkeihin ja tämän myötä päässeet asentamaan myös mökkiläisten omiin koteihin pääkaupunkiseudulle sekä muihin kotikaupunkeihin.

Meille asiakastyytyväisyys ja laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan ilmalämpöpumpun parhaalla palvelulla.

Palveluksessasi tuotteen koko elinkaaren ajan

Ilmalämpöpumpun hankinta harvemmin tapahtuu hetken mielijohteesta – se on usein pidemmän pohdinnan ja vertailun tulos. Täten ei ole ihan sama mistä ja millä ehdoilla ilmalämpöpumpun hankkii. Pitää ottaa huomioon monta asiaa, joista yksi tärkeimmistä on jälkipalvelut. Mitä tapahtuu sen jälkeen kun olet ilmalämpöpumpun ostanut. Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmuus, ja kyllä, se parhainkin tuote voi joskus rikkoutua tai sen käytössä voi ilmetä ongelmia. Vuosien saatossa voit tarvita laitteellesi huoltoa tai vaikkapa neuvoa laitteen käytössä. Me olemme tukenasi tuotteen koko elinkaaren ajan. Emme yksin vaan yhdessä maahantuojan kanssa.

Huippulaadukkaat ja Pohjoisen oloihin testatut Mitsubishi Electric -lämpöpumput ovat osoittaneet kyllä pitkäikäisyytensä karuissakin ilmasto-olosuhteissa. Nämä ilmalämpöpumput kestävät ja tuottavat edullista lämpöä hyvinkin 15 vuotta tai jopa sen yli. Pitkäikäisin, kertaakaan huoltamaton Mitsubishin ilmalämpöpumppu johon historiamme aikana olemme törmänneet oli iältään 20 vuotta! Ja nyt, kun aloitimme ilmalämpöpumppujen myynnin ja asennukset vuonna 2007 saamme hiljalleen lähteä uusimaan ensimmäisiä toimittamiamme ilmalämpöpumppuja.

Scanoffice Lämpöpumppu-Pro -liike pähkinänkuoressa

Ota rohkeasti meihin yhteyttä, kun harkitset ilmalämpöpumpun hankintaa. Autamme mielellämme ja annamme lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Voit lähestyä meitä matalalla kynnyksellä kuten vasta miettiessäsi sopisiko ilmalämpöpumppu mahdollisesti ollenkaan tarkoituksiisi, sillä me emme harrasta korkeapainemyyntiä. Annamme aidosti neuvoa ja kerromme mielipiteemme – eikä se maksa mitään.

Me tarjoamme:

  • Helposti tavoitettavan paikallisen liikkeen
  • Takaamme asiakastyytyväisyyden tuotteen koko elinkaaren ajan
  • Kustannustehokasta palvelua – paikallisesti
  • Kattavan palvelun hankinnasta huoltopalveluihin

Lue lisää Scanofficen sivuilta: Scanoffice Lämpöpumppu-Pro -ketju – Scanoffice

Haluatko tutustua lähemmin Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuihin? Meillä on myymälässämme esillä kaikkien Mitsubishin ilmalämpöpumppujen sisäyksiköt. Lämpimästi tervetuloa myymäläämme osoitteeseen Ohratie 4, Somero.

Lämpöisin ilmalämpöpumpputerveisin,
Vilartin väki