Vilartin asiakaspäivät pe 1.3.2024

Tervetuloa viettämään keväisiä asiakaspäiviä kanssamme myymäläämme Ohratie 4, Somerolla perjantaina 1.3. klo 10-14.

Paikalla Scanofficen edustajat

Erityisesti näin kevään korvilla ensimmäisten auringonsäteiden pilkistäessä pilvien reunoilta on hyvä luoda katse aurinkoenergiaan ja siihen, minkälaista säästöä aurinkopaneelien avulla sähkönkulutukseen tulisi ja minkälaisesta aurinkosähköjärjestelmästä saisi parhaimman hyödyn. Kevät on myös oivallista aikaa päivittää ilmalämpöpumppuasiat; suunnata katse kesän viilennyskauteen tai vaihtaa vanha, parhaat aikansa elänyt ilmalämpöpumppu uuteen. Asiakaspäivillä paikalla teitä varten ovat maahantuojamme Scanofficen edustajat: aurinkosähköpuolelta Mikko Jokinen sekä ilmalämpöpumppupuolelta Mikko Sandholm. Tulehan kysymään ja kuulemaan parhaat vinkit energiansäästöasioihin ja hyödynnä meidän mahtavat tarjouksemme!

Asiakaspäivien tarjoukset

Ei asiakaspäiviä ilman tarjouksia! Tällä kertaa tarjouksia on useampia ja osa jatkuu vielä asiakaspäivien jälkeenkin. Ensimmäinen tarjouskampanja: ilmalämpöpumppujen vaihtopäivät pärähti käyntiin jo helmikuun alussa ja on voimassa vielä asiakaspäivillemme 1.3. asti. Jos sinulla on vanha, vielä ehkä hieman toimiva mutta parhaat vuotensa jo elänyt, tai kokonaan toimimaton ilmalämpöpumppu niin vaihda se uuteen nyt – saat 200 euron alennuksen. Ja halutessasi viemme vanhan ilmalämpöpumppusi pois. Esimerkiksi Mitsubishin LN25 ilmalämpöpumpulle tulisi hintaa tällä kampanjalla 2190 € (norm. 2390 €) ja Mitsubishin AY25 ilmalämpöpumpulle vain 1950 € (norm. 2150 €).

Tarjoamme myös ennakkovaraajan etuna Mitsubishi Electric HR -ilmanjäähdyttimen (WiFillä tai ilman) asennettuna alkaen 1550 € (norm. 1790 €). Tarjous on voimassa 1.3.-15.3.2024 välisen ajan. Hinta sisältää perusasennukset ja tarvikkeet, mahdollista lisähintaa voi tulla timanttiporauksesta (arvioidaan etukäteen, ei tule yllätyskuluja). Toimi nopeasti, niin saat tehokkaan ja hiljaisen viilentäjän edulliseen hintaan kesäksi. Tilaa omasi nyt – asennus huhti-kesäkuussa.

Tarjouksessa myös aurinkosähköjärjestelmät; esimerkiksi ~5 kW paketti (12 kpl CanadianSolar 410W half cut-paneeleilla ja SofarSolar 5.5 KTL-X-G3 invertterillä) nyt vain 5800 € ja 6,5 kW paketti (16 kpl CanadianSolar 410W paneeleilla ja SofarSolar 6.6. KTL-X-G3 invertterillä) hintaan 6500 €. Hinnat sisältävät myös asennustyöt ja kytkennät käyttövalmiiksi.

Arvontaa ja muuta

Asiakaspäivillä voit osallistua myös arvontaan! Arvomme osallistuneiden kesken 1 kpl Gree ilmanpuhdistimen (arvo 300 €) ja 1 kpl Vilartin yllätysämpärin (arvo n. 100 €). Arvonnat suoritetaan asiakaspäivien päätyttyä ja voittajille ilmoitetaan tekstiviestillä.

Tarjolla tuttuun tapaan omassa grillissä paistuvaa, höyryävän maukasta grillimakkaraa!

Tervetuloa viettämään mukavaa päivää kanssamme! 🙂

Lämpimin terveisin Vilartin väki